Eclipsă de Lună: Lecţia pe care trebuie să o înveţe fiecare zodie

Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Te-ai pregătit pentru sezonul eclipselor? Păşeşte în această perioadă marcantă din punct de vedere astronomic şi astrologic cu recunoștință și cu dorința de a merge mai departe. Există două modalități majore care vor fi în joc în timpul Lunii Pline și eclipsei de Lună din Taur pe 19 noiembrie. Luna, care guvernează intuiția și emoțiile noastre, va fi în semnul fix al Taurului, opunându-se Soarelui, care este în semnul fix al Scorpionului. Aceste aliniamente planetare ne cer să facem un bilanț al activelor, resurselor și punctelor forte pe care le-am dezvoltat. Putem fi înclinați să păstrăm anumite experiențe, oameni și amintiri pe care le-am acumulat de-a lungul anilor.

Potrivit astrologului și cofondatorului rețelei Novaa, Tai, „Haosul este pur și simplu un catalizator pentru ca schimbarea radicală să se manifeste în viețile noastre. La fel ca Big Bang, dacă permiteți evoluției voastre să se desfășoare, va apărea un univers frumos.”

Nu fi prea timid să eliberezi ceea ce trebuie să meargă, mai ales că aceasta este o eclipsă!!! Universul vă ajută mâna să-şi elibereze strânsoarea, iar tu vei da drumul la ceea ce nu mai este destinat să rămână în viaţa ta.

În timpul acestei eclipse, spre deosebire de luminarii (alias Soarele și Luna), care sunt ambele în semne fixe, Nodurile Nord și Sud ale Lunii sunt în semne mutabile. Chiar dacă ne-am obișnuit și poate chiar ne-am simțit confortabil cu configurațiile noastre actuale, energia mutabilă din această eclipsă ne va provoca să ne îndreptăm către noi rețele și marele necunoscut. Nu este nevoie să forțezi nimic atunci când există eclipse. Doar zâmbește și abordează universul cu o minte deschisă și un sentiment de uimire!

BERBEC

Modul în care ai învățat să te exprimi ca adult are nevoie de o schimbare. Nu că ar fi ceva în neregulă cu tine - serios, nu există! Doar că cine ai fost trebuie să fie eliberat pentru a face loc unei noi versiuni. Renunțarea la obiecte și la sistemele de credințe învechite te va ajuta să te adaptezi la realitatea ta actuală. Consideră asta o drept 'renovare' a sufletului, iar tu ești stilistul!

TAUR

Nu cauți ajutor de la alții, pentru că în această etapă a evoluției tale, ești capabil să ai grijă de tine. Bineînțeles că vor exista oameni cărora le pasă de tine și vor să te vadă reușind, dar acum poate să nu fie momentul să le accepţi ajutorul. Ai încredere că, dacă ai cu adevărat nevoie de sprijin, ai îngeri în colțul tău, dar acum este timpul să faci ceva pe cont propriu. Încearcă să eviți să iei decizii impulsive din punct de vedere emoțional.

GEMENI

Știi că ești puternic, nu? Această Lună Plină îţi oferă oportunitatea de a-ţi vedea lumina interioară - strălucirea care există în tine și care nu trebuie validată de alții. Este important să îţi aminteşti că eşti demn. Chiar dacă alții te-au făcut să te îndoieşti de tine, la sfârșitul zilei, ieși din judecată ca un trandafir de beton. Eliberează-te de nevoia de a-ţi păstra viața așa cum a fost, astfel încât să poți începe să trăieşti viața așa cum este.

 

Citeșlte continuarea pe ASTROSENS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel