Echinocțiul de primăvară 2021: Cum vă afectează semnul zodiacal acest moment al anului

Data publicării:
Horoscop, sursa pixabay/ autor Víťa Válka
Descriere foto: Horoscop, sursa pixabay/ autor Víťa Válka

Echinocţiul de primăvară, în 2021, a avut loc la 20 martie: 11 h 37 m, la o zi după ce Luna s-a aflat la faza de Primul Pătrar (16 h 37 m).

Odată cu echinocţiul de primăvară în emisfera de nord începe primăvara din punct de vedere astronomic şi durează aproximativ 92 de zile. La momentul echinocţiului de primăvără Soarele traversează ecuatorul ceresc trecând din emisfera australă a sferei cereşti în cea boreală. Când Soarele se află în acest punct, numit punct vernal, el descrie mişcarea diurnă în lungul ecuatorului ceresc, fenomen ce determină, la data respectivă, egalitatea duratei zilei cu cea a nopţii, indiferent de latitudine. 

Pentru astrologi, primăvara reprezintă începutul unui nou ciclu, similar cu ceea ce simbolizează 1 ianuarie. Când Soarele intră în Berbec, toată lumea ar putea deveni mai îndrăzneață și mai entuziastă, deci este recomandabil să începeți proiecte în această perioadă a anului. În plus, luna va fi într-o fază semilună în Gemeni, ceea ce înseamnă că pozitivitatea va fi promovată pentru toate semnele.


Află cum va afecta echinocțiul de primăvară 2021 fiecare semn zodiacal în parte, pe ȘtiriDiaspora.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel