Ea este tânăra care vede fantome de la opt ani. Povestea ei este înfricoșătoare

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lydia Thomas, captură YouTube/ SWNS
Descriere foto: Sursa foto: Lydia Thomas, captură YouTube/ SWNS

O tânără susține că poate să vadă fantome. Aceasta a povestit cum a reacționat când un spirit a mângâiat-o pe față noaptea.

O femeie susține că poate vorbi cu fantomele și că o vede adesea pe bunica moartă a iubitului ei dansând în jurul ei. Lydia Thomas, în vârstă de 28 de ani, a început să vadă spiritele când avea doar opt ani, când bunica ei - care a murit înainte ca ea să se nască - a apărut în ușa dormitorului ei.

Lydia a continuat să vadă imagini trecătoare ale rudei sale, dar și-a ținut secretă noua putere până când, în cele din urmă, a prins curaj să le spună familiei sale, la vârsta de zece ani. În adolescență, era îngrozită de spiritele pe care le vedea și se chinuia să adoarmă după ce simțea o mână care îi mângâia fața, susține ea. Dar, după ce a suferit o comoție cerebrală, a început să "controleze spiritele" și a început să se simtă mai degrabă reconfortată de ele, decât speriată.

Ea este tânăra care vede fantome de la opt ani

Acum o vede adesea pe bunica prietenului ei Daniel, Dot - care a murit în februarie 2019 - care dansează și cântă pentru ea. Datorită darului ei aparent, Lydia va face lecturi psihice pentru membrii apropiați ai familiei - dar refuză să le facă pentru alții.

Lydia, care lucrează în domeniul soluționării litigiilor și locuiește împreună cu iubitul ei, Daniel, 34 de ani, inginer software, în Vancouver, Canada, a declarat:

"Am fost îngrozită când am văzut-o prima dată pe bunica mea, dar am crezut că doar visam. Când eram copil, nu știam cu adevărat ce trăiam și eram foarte speriată. Am visat o fetiță și îi auzeam vocea spunând 'Sunt Amy'. Spiritele s-au dezvoltat de-a lungul anilor, dar le văd ca și cum aș fi într-o amintire. Este ca o imagine arsă a cuiva. O pot vedea pe bunica prietenului meu făcându-mi cu ochiul, dar el mă susține cu adevărat în privința experiențelor. Este obraznică și vrea ca un nepot să poarte numele ei.", a spus Lydia, potrivit mirror.com

Lydia a văzut pentru prima dată fantoma mamei tatălui ei când avea doar opt ani, în 2001.

"A murit înainte să mă nasc eu și într-o noapte am văzut în ușă o tânără în rochie de mireasă", a spus ea.

"A venit și m-a sărutat pe frunte. Mi-am dat seama mai târziu că era bunica mea când am văzut o fotografie de la nunta ei".

"La început am crezut că s-ar putea să fi fost doar un vis".

Lydia a continuat să vadă imagini trecătoare cu bunica ei, dar nu și-a făcut curaj să spună nimănui până când a împlinit 10 ani, în 2003.

"Nu am înțeles cu adevărat totul când eram copil. La început am crezut că s-ar putea să fi fost doar un vis"., a mai spus tânăra.

Când Lydia avea 14 ani, își amintește că a simțit o mână care i-a mângâiat fața în 2007.

"Am fost îngrozită, mi-am tras plapuma peste cap ca să dispară", a spus ea.

Lydia a început să "controleze spiritele" când a crescut, spunându-le să plece, ca să nu o mai deranjeze noaptea.

"Nu mi-am dat seama că pot să le controlez și doar să le spun să plece când eram mai tânără. Odată am avut o contuzie și spiritele m-au lăsat în pace și, două săptămâni mai târziu, am văzut-o pe bunica prietenului meu. Dar ea părea foarte reconfortantă și iubitoare, așa că nu mai părea atât de înfricoșătoare. Mi-am dat seama că semăna cu mama lui Daniel și m-am întrebat dacă era bunica lui, așa că am întrebat-o cum o cheamă și s-a dovedit că era ea. Cred că Daniel a fost puțin speriat, dar mă susține foarte mult și nu crede că sunt nebună. Dot este un astfel de personaj - dansează, cântă și îmi face cu ochiul. E de râs.”, a mai spus aceasta.

Daniel, un inginer de software, o sprijină pe Lydia și abilitățile ei psihice.

"Sunt ca un consilier pentru spirite acum. Îmi dau seama că aceste spirite sunt la fel ca oricine și că sunt disperate să ia legătura cu familia lor. Obișnuiau să mă sperie, dar acum am realizat acest lucru și nu mă mai deranjează.”, a mai spus Lydia.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel