Ea este tânăra care trăiește ca o adevărată sirenă. Respiră sub apă, poartă coadă și ademenește bărbații cu vocea ei

Data publicării:
Sursa foto: Sia Shells, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Sia Shells, instagram

O tânără își petrece zilele exersând tehnici de respirație subacvatică, perfecționându-și mișcările din coadă și cântând melodii fermecătoare.

Ți-ai dorit vreodată să lași totul baltă și să-ți trăiești viața ca o sirenă magică? Ei bine, o femeie din Toronto face acest lucru. Sia Shells are peste 52.400 de urmăritori pe Instagram și în jur de 392.000 de urmăritori pe TikTok, unde se îmbracă ca o sirenă. Cunoscută și sub numele de Cassia, ea a avut joburi ca manager de social media, dar își face veniturile ca sirenă prin crearea de conținut, colaborări și petreceri. Totuși, nu este vorba doar de afacerea ei: este o mare parte din ceea ce este ea, deoarece se îmbracă în sirenă încă de când era mică.

Ea este tânăra care trăiește ca o adevărată sirenă

"Am cântat toate cântecele cu Ariel și m-am îmbrăcat ca ea de Halloween, apoi, când au început să apară cozi de sirenă cu care poți înota, totul s-a potrivit. Uneori, brandurile mă contactează pentru a colabora, alteori fac evenimente IRL cu zile de naștere pentru copii și adulți care au nevoie de un interpret de sirene, alteori fac TikToks și colaborez", povestește Cassia pentru blogTO.

Ea are, de asemenea, propriul său brand de frumusețe eco-conștient care face produse precum șervețele de machiaj reutilizabile și batoane de corp și care dă înapoi la eforturile de conservare a oceanelor. În plus, tănăra cântă și este compozitoare. Aceasta a lansat  un nou single în 2022, intitulat "BRB". În timp ce publicul ei nu este la fel de extins în lumea muzicală, ea a cântat în deschiderea unor concerte mai mari, iar brandingul ei este consecvent: voci bubblegum pe ritmuri relaxante de dream-pop.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sia Shells ???? (@siashells)

Atunci când trebuie să trăiască viața de orășeancă, încearcă totuși să încorporeze cât mai mult din stilul ei de sirenă în look-ul ei, cu jambiere de sirenă, bluze cu scoici și agrafe de păr.

"Îmi place să filmez și reacțiile, pentru a le putea împărtăși cu comunitatea și pentru a-i încuraja pe toți să se îmbrace așa cum vor și să-și trăiască cea mai frumoasă viață de sirenă. O mulțime de oameni încă se tem să fie judecați sau să se exprime și vreau ca toată lumea să se simtă împuternicită să facă asta, pentru că de cele mai multe ori vei primi cele mai uimitoare și memorabile reacții, chiar dacă există ocazional cei care se hrănesc cu fundul în sus pe ici pe colo.", spune Cassia.

Nu îi este teamă să răspundă la comentariile răutăcioase, răspunzând cu videoclipuri în care spune lucruri precum "corpul meu nu este treaba ta". 

"Ca o persoană care a crescut fiind hărțuită pentru că se îmbrăca diferit sau făcea lucruri diferite în anii copilăriei/adolescenței mele, știu cât de greu poate fi să fii în fața unor străini, să fii judecat, exclus sau chiar rușinat pentru alegerile și stilul tău de viață. "Vreau ca oamenii să se uite la videoclipurile mele și să se conecteze la pozitivitate și să o ia în propriile lor vieți", spune Cassia.

"Mi-ar plăcea să fac mai multe evenimente în persoană și să mă scufund în oportunități IRL pe care nu le-am putut face în ultimii doi-trei ani. Îmi lipsește cu adevărat să fac spectacole și să am acea conexiune în momentul respectiv cu oamenii. Chiar dacă comunitatea mea online este extraordinară, există ceva deosebit de magic în a interacționa cu oamenii și a le simți energia în persoană.", spune Cassia.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Sia Shells ???? (@siashells)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel