Ea este tânăra care a strâns o avere datorită picioarelor sale care măsoară 132 cm. Incredibil cum arată tânăra de 2.04 metri/ VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Savvu Trap, sursa instagram
Descriere foto: Savvu Trap, sursa instagram

O tânără a reușit să strângă o avere datorită picioarelor sale extrem de lungi. Aceasta iese în evidență din mulțime datorită înălțimii sale.

Savvy Trapp, în vârstă de 26 de ani a reușit să strângă o avere datorită aspectului său inedit.  Tânăra provine dintr-o familie în care toți membrii sunt înalți. Tatăl ei are 2.04, mama ei 1.90, fratele 2.23 metri și sora ei mai mică 1.98. Deși o perioadă a fost complexată de acest lucru, Savvy a fost încurajată să fie mândră de acest lucru.

În clasa a șasea, Stavvy avea deja 1.87 metri, purta mărimea 45-46 la pantofi. Cel mai dificil lucru era să își găsească haine pe mărimea ei. La vremea respectivă, tânăra juca baschet și după ce a fost nevoită să se retragă din cariera sportivă, ea a fost nevoită să găsească o soluție. Așa a ajuns să fie model și să obțină sume fabuloase lună de lună.

Tănăra și-a făcut un cont privat pe internet, acolo unde cei care vor să îi vadă picioarele trebuie să plătească. Mai exact, este vorba despre o aplicație destinată adulților , de pe urma căreia se pot căștiga sume considerabile. 

Pentru a putea accesa conținutul respectiv al persoanelor pe care vor să le urmărească, utilizatorii interesați trebuie să plătească un abonament lunar, care se pornește de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel