Ea este femeia care demonstrează că vârsta este doar un număr. Cum a ajuns să facă modeling, la 74 de ani

Data actualizării: | Data publicării:

O femeie, în vârstă de 74 de ani demonstrează că bătrânețea poate fi unul dintre cele mai frumoase aspecte din lumea modeling-ului. 

În timp ce industria de frumusețe continuă să transmită femeilor ideea de "niciodată îmbătrânire", nu toată lumea este în totalitate obsedată de această tendință. Din ce în ce mai multe femei preferă să îmbătrânească în mod natural, cu grație și cu stil. O astfel de persoană care face un progres în lupta ei împotriva stereotipurilor de frumusețe este un model pe nume Colleen Heidemann, care a împlinit 74 de ani. Această femeie îi inspiră pe mulți prin modul în care își tratează părul cărunt și ridurile ca pe un accesoriu frumos. 

Ea este femeia care demonstrează că vârsta este doar un număr

Heidemann a intrat în lumea frumuseții la vârsta de 69 de ani. Dar a fost pasionată de frumusețe și modă toată viața ei. Încă din primii ani de viață, a fost captivată de frumusețea iconică și de aura grațioasă a actrițelor Sophia Loren, Audrey Hepburn, Grace Kelly și Elizabeth Taylor. Într-un interviu, ea a menționat că acestea au fost doar câteva femei irezistibil de uimitoare care au condus-o pe Heidemann spre lumea modelingului prin exemplul lor.

Cariera ei s-a întâmplat pe neașteptate, chiar și pentru ea, iar acum Heidemann este un model de succes care nu obosește niciodată să le spună "mulțumesc" celor care au ajutat-o să intre în lumea modei. A devenit recunoscută pentru că nu stereotipează nicio imagine despre ea însăși și are un stil foarte divers, ceea ce o ajută să arate și să strălucească mereu diferit.

Femeia și-a încercat deja norocul în sfera actoriei și a acceptat un rol într-un film de groază, numit Father of Flies. După cum a mărturisit în interviu, de obicei nu îi place genul horror, dar a fost rugată de agenția sa să încerce și să citească pentru rolul doamnei Start. Ea a interpretat o femeie în vârstă care locuiește într-o casă dărăpănată din pădure și care s-a împrietenit cu un tânăr vecin.

În interviul ei, ea a spus că i-ar plăcea să continue să joace în actorie și are o părere extraordinară despre viitoarele ei roluri.

"Sunt pasionată să văd femei în vârstă distribuite în roluri principale în afara imaginii tradiționale, stereotipice de bunică. Vreau ca ea să fie văzută și să poată fi crezută ca o persoană minunat de puternică, extrem de inteligentă, mondenă, capabilă, care își trăiește viața în propria realitate.", a spus femeia, potrivit brightside.me

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Colleen Heidemann (@colleen_heidemann)

Ce consumă Heidemann, la 74 ani

Heidemann mărturisește că astăzi se gândește chiar mai mult decât în tinerețe la ceea ce introduce în corpul ei. Nu are obiceiuri proaste, iar accentul ei se pune întotdeauna pe legume, crude sau la grătar. Mănâncă foarte puțină carne, în principal pui și vită, dar acest lucru se întâmplă doar de câteva ori pe parcursul anului.

De asemenea, ea s-a angajat să mănânce mai puțină ciocolată neagră. Cafeaua foarte fierbinte este pasiunea ei, deși nu o bea niciodată așa. Ea are o cantitate semnificativă de activitate fizică în viața ei. Femeia visează să lovească o minge de tenis, să facă balet la bară și să încerce cursuri de Pilates.

 "Cred sincer că stimularea fizică și mentală nu sunt poate, ci trebuie spre obținerea unei vieți mai bune înainte, una, sperăm, care ar putea permite mult mai multă libertate personală, demnitate, mândrie și autonomie!", a mai declarat modelul, în vârstă de 74 de ani. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Colleen Heidemann (@colleen_heidemann)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel