Ea este femeia alergică la bani. Nu îi poate atinge, dar câștigă o adevărată avere

Data publicării:
Emma Killilea, sursa facebook
Descriere foto: Emma Killilea, sursa facebook

O femeie a dezvăluit că este alergică la bani. Cu toate astea, a reușit să facă o avere uriașă.

Povestea incredibilă a Emmei Killilea a impresionat o lume întreagă. Britanica  din Sheffield a deveit cunoscută după ce a fost numită femeia care este alergică la bani. La 39 de ani, povestea ei a ajuns virală. Aceasta a mărturisit că, din cauza bolii pe care o avea, a dezvoltat o alergie la bani și la tot ce conține nichel.

Pentru a evita durerile, erupțiile și mâncărimile, femeia poartaă mănuși în momentul în care este nevoită să atingă banii, bijuteriile, fermoarele sau tot ce conține nichel.

Când și-a dat seama că este alergică la nichel

Femeia și-a dat seama că are o problemă la vârsta de nouă ani, în momentul în care a primit un colier care conținea nichel. Atunci, Emma a realizat că trebuie să stea departe de metalul care îi face rău.

„Nu pot purta haine cu nasturi sau fermoare ce conțin nichel și nici orice tip de bijuterii. Lista este interminabilă, dar cel mai mult am de suferit de pe urma banilor. Monedele cu nichel îmi dau multe bătăi de cap”, a dezvăluit în urmă cu ceva timp femeia, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Ulterior, pe lângă această alergie, medicii au descoperit că suferă și de boala celiacă, ce constă într-o intoleranță autoimună la gluten. Cei care suferă de această afecțiune trebuie să evite consumul de grâu, secară, orz și orice alt produs ce conține gluten.

În acel moment, britanica a decis să îi ajute pe cei care trec prin aceeași situație, motiv pentru care și-a conceput propriul brand de produse fără gluten. Emma Killilea a avut un succes enorm și a făcut o adevărată avere.

Azi, Emma Killiea are aproape 50 de ani, este un speaker motivațional urmărit de mii de oameni și o femeie de afaceri de succes. Britanica a reușit să devină un adevărat exemplu de ambiție și curaj pentru numeroase persoane din Marea Britanie și nu numai.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel