Ea este cea mai puternică ospătăriță din lume. Poate să care 13 halbe uriașe cu bere, iar bărbații o consideră femeia perfectă / VIDEO

Data publicării:
Sursa foto: Cea mai puternică femeie/ captură TIKTOK Verene Angermeiner
Descriere foto: Sursa foto: Cea mai puternică femeie/ captură TIKTOK Verene Angermeiner

O femeie a uimit întreaga lume, după ce au apărut imagini în care se vede cum cară 13 halbe uriașe de bere cu mâinile goale într-un bar din Munchen.

O chelneriță  a devenit virală după ce a distribuit un videoclip cu abilitățile sale uluitoare de a căra halbe. Verena Angermeier a distribuit imaginile pe TikTok săptămâna trecută. Filmarea a fost realizată în Munchen, Germania, și o arată cum organizează 13 halbe de bere înainte de a le transporta cu ușurință de la bar.

Vezi și: Ce se întâmplă dacă bei bere în fiecare zi. Ce efecte nebănuite are și cum îți influențează sănătatea

Ea este cea mai puternică ospătăriță din lume

Există și o tehnică clară. Verena organizează 12 halbe de bere în cercuri mici de câte șase, apucând cele două cercuri cu fiecare mână, înainte de a pune una peste cealaltă și de a glisa cea de-a 13-a bere pe mijloc, potrivit dailystar.com

O persoană din mediul online a catalogat-o pe Verena drept "femeia perfectă", în timp ce alții au implorat-o "căsătorește-te cu mine". Un utilizator TikTok a comentat: "Ce naiba... Nu pot nici măcar să-mi car cana de cafea din bucătărie până la canapea fără o defecțiune majoră!!!"

Un altul a glumit: "Este uimitor cât de mult ridică și echilibrează... Eu mă chinui destul de rău cu unul". În timp ce un alt comentariu spunea: "Trebuie să țin o halbă de bere cu ambele mâini, așa că WOW și cum?"

Videoclipul ei de pe TikTok a fost vizualizat de peste 54 de milioane de ori. Acesta are 3,3 milioane de like-uri și peste 14.000 de comentarii. Însă unii oameni nu au fost prea impresionați de un aspect al videoclipului, subliniind cât de pline - sau nu - erau unele dintre halbe.

"Vorbește cineva despre spumă - este prea multă spumă pentru mine", a spus o persoană. Altul a scris: "Dar dacă ai vrea o bere plină? O lucrare uimitoare totuși!"

Oktoberfest este cel mai mare festival folcloric din lume. În ciuda numelui său, acesta începe la mijlocul sau la sfârșitul lunii septembrie la München și atrage până la șase milioane de persoane din întreaga lume. Festivalul are loc din 1810. Potrivit Oktoberfest Tours, în cadrul festivalului se consumă în medie 6,9 milioane de litri de bere în fiecare an.

@verenaangermeier #schützenfestzelt #oktoberfest #oktoberfest2023 #bier #beer #wiesn #maßbier #13 #waitress #volksfestbedienung #bedienung #waitresslife #happy #maß #octoberfest #kraft #hardwork ♬ Originalton - Verena



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel