E oficial! Un celebru actor care l-a interpretat pe JOKER în "Suicide Squad" va juca într-un film horror

Data publicării:
Film de groază, sursa unsplash/ autor alexey turenkov
Descriere foto: Film de groază, sursa unsplash/ autor alexey turenkov

Actorul celebru care a interpretat rolul Joker în "Suicide Squad" va juca în filmul horror "Adrift" şi va colabora astfel încă o dată cu regizorul Darren Aronofsky.

 

 

Actorul Jared Leto va juca în filmul horror "Adrift" şi va colabora astfel încă o dată cu regizorul Darren Aronofsky, la peste două decenii după ce aceşti artişti au lucrat pentru prima dată împreună la "Requiem for a Dream", un lungmetraj aclamat de public şi de criticii de specialitate, potrivit Agerpres.

Noul film va fi produs de Jason Blum prin intermediul companiei Blumhouse Productions, iar Jared Leto se va număra printre producătorii executivi ai peliculei. "Adrift" are la bază o nuvelă publicată de Koji Suzuki şi va beneficia de un scenariu scris de Darren Aronofsky şi Luke Dawson.

Mai multe surse afirmă că drepturile de ecranizare au fost cumpărate de Jared Leto şi Emma Ludbrok în urmă cu mai mulţi ani.

Filmul va avea o intrigă plasată în largul oceanului, unde echipajul unei bărci de pescuit descoperă un iaht abandonat, în urma unui mesaj S.O.S. Un marinar cu rang inferior acceptă să aducă iahtul în port şi abia atunci descoperă motivul pentru care ceilalţi colegi ai lui din echipaj, mai experimentaţi, îi spuneau acestuia "Vasul-fantomă".

Mai multe studiouri şi servicii de streaming încearcă deja să obţină drepturile de difuzare, însă producţia la "Adrift" va putea să înceapă abia după ce Darren Aronofsky va încheia filmările pentru "The Whale", un film în care rolul principal este jucat de Brendan Fraser.

Jared Leto, care a interpretat personajul Joker în filmul "Suicide Squad" din 2016, va reveni în rolul acestui criminal psihopat în producţia de televiziune "Justice League", ce va fi regizată de Zack Snyder. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel