„E mai greu de gestionat relația cu un tânăr adolescent. Eu n-am cum să-i impun ceva.” Alexandra Dinu, despre relația pe care o are cu fiul ei, Mario Mutu

Data publicării:
Sursa foto: Alexandra Dinu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alexandra Dinu, instagram

Alexandra Dinu a vorbit despre relația pe care o are cu fiul său, Mario Mutu. 

Alexandra Dinu și-a crescut singură fiul, pe Mario, rodul iubirii dintre ea și fotbalistul Adrian Mutu.  În urmă cu 20 de ani, Alexandra Dinu și Adrian Mutu formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. S-au iubit, s-au căsătorit, au adus pe lume un copil și s-au despărțit.  Alexandra s-a mutat apoi în Italia, unde a locuit vreme de 16 ani.

 Alexandra Dinu, despre relația pe care o are cu fiul ei, Mario Mutu

Alexandra Dinu a recunoscut că este greu să ai un băiat așa mare și că lucrurile sunt mai greu de gestionat. 

„E mai greu de gestionat relația cu un tânăr adolescent, însă încerc să mă gândesc că am trecut și eu pe acolo și încerc să înțeleg chiar și lucrurile care îmi sunt mai greu de înțeles. N-aș fi o mamă dacă n-aș da sfaturi și cred că e normal să-mi spun părerea cu privire la învățat, la sport, atunci când îmi cere părerea mai ales, că dacă nu e dorită părerea, e mai greu să ți-o exprimi”, a declarat Alexandra Dinu la un eveniment monden, conform spynews.ro.

„Eu n-am cum să-i impun ceva, mai ales că e mare, adică oricum are 20 de ani. Știu cât e de simplu să impui, dar părerea o să mi-o spun toată viața. Eu sunt foarte legată de mama mea, vorbesc cu ea, îi cer sfaturi și îmi place să aud părerea ei. Vreau să mă bucur de ea cât de mult pot, căci mamele sunt prețioase”, a mai precizat actrița.

Mario Mutu: „Facultatea este planul B pentru mine. Sunt niște hârtii care îți aduc plusuri”

După aproximativ 15 ani în care a locuit în Italia cu mama lui, tânărul s-a stabilit în România. Mario Mutu a mărturisit că nu a profitat niciodată de celebritatea părinților săi 

„Nu suntem niciunul vedetă aici. Vedetele sunt altundeva! Sunt în America, sunt unde vreți, dar nu sunt în România. Sunt mândru de chestia asta (n.r. că sunt părinții mei) și îi respect, dar nu ajunge pentru mine doar să fiu băiatul cuiva. Am tot respectul, și toată mândria, și toată iubirea față de ei, maxim, pe viață. Mă mândresc cu chestia asta, dar nu în sensul arogant. Nu mă duc într-un club și zic că intru pentru că sunt băiatul lui Mutu. Chiar dacă, până la urmă, a făcut ceva cu cariera lui, ceva mare mai ales în țara asa, dar și în afară. Și trebuie să îi mențin imaginea. Nu pot să îi murdăresc eu imaginea”, a declarat băiatul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu pentru Fanatik.

Totodată, Mario Mutu a precizat că se axează pe viitor și pentru el, în momentul de față, pune accent pe studii. 

„M-am înscris la facultate deja. Nu dau detalii. Facultatea este planul B pentru mine. Sunt niște hârtii care îți aduc plusuri. Ai mei normal că mi-au zis să mă duc la școală și m-am și dus la școală. Așa cum orice părinte, să zicem că orice părinte, ar spune chestia asta. I-am ascultat, nu i-am ascultat. Ideea este că s-a terminat cu bine. Și timpul nu-l pierdem. Eu am un tatuaj pe piept cu scris în spaniolă care înseamnă: Trăiești fără regrete”, a explicat Mario pentru aceeași sursă.

Mario Mutu: „Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine”

Mario Mutu a recunoscut că are o relație mai apropiată de mama sa și că ea îl înțelege cel mai bine. 

„Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată”, a adăugat tânărul.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel