„E boală ascunsă. Tu mori pe interior”. Alex Bogdan, dependent de jocurile de noroc: „Am pierdut 150.000 de euro”

Data actualizării: | Data publicării:

Alex Bogdan a dezvăluit că s-a luptat cu dependența de jocurile de noroc și că a pierdut în jur de 150.000 de euro.

Alex Bogdan a fost invitat la  podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, unde vorbit despre perioada neagră din viața sa, când a pierdut sume uriașe de bani, din cauza jocurilor de noroc. 

La vârsta de 22 de ani, actorul pășea pentru prima dată într-un cazinou. Nouă ani avea să se reîntoarcă în locul în care se hrănea cu iluzia norocului, dar experimenta ghinion după ghinion. 150 0000 de euro este suma  pierdură de acesta, treptat, în cei 9 ani.  Este cel mai mare regret al său și descrie această parte întunecată a sa, drept „cea mai mare greșeală” a vieții sale. 

Mai mult, actorul a avut probleme și în familie din cauza acestui viciu, ajungând chiar să nu mai vorbească cu mama sa, care încerca, din răsputeri, să îl convingă să renunțe la jocurile de noroc. 

„Eu am pățit ce a pățit și Augustin Viziru. E o boală… Am fost dependent de jocurile de noroc. Rău! Ești într-un punct în care cazi şi te prinde pentru că eşti o fire vicioasă, m-a prins chestia aia şi am avut 9 ani în care am fost rău. Am pierdut cumulat 150.000 de euro. Apartamentul. Mi-a ținut mama mea evidența. Când am avut curajul să îi spun mamei și ea fiind contabilă a pus cap la cap și mi-a zis cât am pierdut. E una dintre cele mai nasoale boli, care nu ține cont de apartenența socială. Cunosc foarte mult colegi care fac asta. Eu am fost 10 ani singur. Eu tot timpul am avut nevoie de iubire și stabilitate, lucruri pe care nu le-am găsit, pentru sunt dificil. M-a prins. 

Făceam 5.000 de euro pe lună. Bani, frate! Și stăteam și la cămin. Făceam Mondenii, Cronica Cârcotaşilor, emisiunea Fii pe fază, adică acumulam. Când îmi intrau banii, că acumulam vreo 5.000 de euro, pe data de 4 a lunii, următorul lucru era să merg în cazinou cu toți banii și îi pierdeam pe toți. De pe data de 5, a doua zi, eu trebuia să trăiesc până pe data de 4, a doua lună, fără nimic.”, a dezvăluit Alex Bogdan în cadrul podcastului. 

A ajuns să nu mai aibă bani de mâncare

Actorul a povestit și un moment extrem de greu, în care nu mai avea bani nici de mâncare. 

„Într-o seară am ajuns de la cazino, fără nimic, am spart geamul, am luat monezi de 50 de bani şi am adunat 2 lei şi m-am dus şi mi-am luat două ouă pe care le-am făcut la tigaie să le mănânc. După aceea intervine procesul de «Dă-mi și mie 50 de lei». E boală ascunsă. Tu mori pe interior. Nu ai viață socială, pentru că nu ai cu ce să plătești o masă. Pierdeam pe lună 5.000 de euro. Pleci de acolo și zici că niciodată nu mai bagi bani.

Faci rost de 2.000 de lei, în 2-3 zile, cu 2.000 de lei scopul tău este numai să-ţi recapeţi banii. Cred că la un moment dat am făcut cu 2.000 de lei câteva sute de milioane. Cred că mi-am făcut banii înapoi. Din momentul în care mi-am făcut banii înapoi, ce se întâmplă în capul tău? Cine a salvat jocul? Cazinoul. El te-a pus înapoi pe picioare. Păi dacă te-a pus înapoi pe picioare, el te şi ridică. Şi-ncepi să bagi. Şi iar te duce-n jos. Cum îmi revin? Să mai fac rost de nişte bani. Şi intri într-un cerc vicios care te distruge efectiv. Şi este o boală de care îţi este ruşine să vorbeşti.

Nu știu dacă am mai vorbit vreodată public despre asta. Mi se pare important, pentru că sunt foarte mulți oameni care trec prin chestia asta și ceea ce trebuie să facă imediat este să spună și să ceară ajutorul. Norocul meu a fost că eram atât de jos emoțional și financiar încât a venit această femeie în viața mea și mi-a umplut toate camerele goale și eu nu am mai simțit nevoia. Când te duci acolo încerci să îți faci un fel de rost în capul tau. Din momentul în care a apărut această femeie în viața mea, eu am început să mă trezesc. În continuarea relației eu am mai făcut prostii. Mă mințeam pe mine. Mi-a zis: Dacă o dată se mai întâmplă chestia asta, eu am plecat”, a mai spus Alex Bogdan, potrivit Libertatea.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel