Dwayne Johnson, accidentare gravă la sala de forță: "Lucrurile devin extrem de intense"

Dwayne Johnson, instagram
Descriere foto: Dwayne Johnson, instagram

Dwayne Johnson a avut parte de un incident nefericit, chiar în sala de forță, acolo unde actorul își petrece majoritatea timpului.

Actorul în vârstă de 48 de ani, pasionat de fitness s-a accidentat la față într-un antrenament recent, în timp ce trăgea de niște lanțuri grele pentru a se menține în formă: "Bine, uite. Uneori, de multe ori, lucrurile devin intense aici în paradisul de fier, dar nu ne jucăm și nu recităm rime de grădiniță. Te aglomerezi din când în când și se întâmplă lucruri”, a spus acesta, pe Instagram.

Un șuvoi de sânge curgea pe fața actorului. Cu un deget, și-a șters o parte din sânge, după care a adăugat : "E bine. E foarte bine. Înapoi la muncă."

În descrierea postării, Johnson a dezvăluit cum s-a rănit

„Mi-am aruncat lanțurile de 50 kg pentru un set de picături - m-am aglomerat și am nevoie de cusături”, a scris el. "Gustă-ți sângele, continuă antrenamentul și cusătură mai târziu - reguli ale casei. Și îmi pot confirma gustul de sânge ca Teremana, calusurile și BlaMoan (negru și samoan) sos fierbinte."

Vedeta a încheiat dorindu-le fanilor săi o „săptămână productivă”.

 

Johnson a distribuit luni un videoclip pe Instagram pentru a arăta accidentarea

 

Au fost câteva săptămâni grele pentru vedetă, care a anunțat luna trecută că el și familia sa au fost testați pozitiv cu coronavirus.

"Rămâi disciplinat. Crește-ți sistemul imunitar. Poartă-ți masca. Protejează-ți familia",  "Fii strict în a avea oameni peste casa ta sau adunări. Rămâi pozitiv. Și grijă de semenii tăi" , a scris el pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 28 oct 2020, 17:42 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience