Durerile de spate, semn al unui cancer agresiv. Mărturisiri dureroase: Mi-a devorat organele. Îmi pregăteam înmormântarea

Sursa foto: unsplash, autor CHUTTERSNAP
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor CHUTTERSNAP

Durerile de spate care radiau în abdomen au semnului unui cancer agresiv. O tânără de doar 27 de ani a fost diagnosticată cu un tip de cancer comun care efectiv i-a devorat organele interne.

Durerile de spate au fost puse pe  seama crampelor musculare în cazul unei tinere de 27 de ani. Numai că, de fapt, aceste dureri erau simptomele unui cancer în stadiu avansat. O regină australiană a concursurilor de frumusețe a rămas cu șanse mici de supraviețuire atunci când medicii au descoperit o tumoră agresivă în pancreasul ei.

O participantă la un concurs de frumusețe a dezvăluit cum a ignorat simptomele de alarmă care o avertizau că avea o tumoare agresivă în pancreas.

”Cancerul îmi mâncase jumătate de pancreas până la momentul în care am fost diagnosticată - dar am ignorat semnele”, a spus tânăra în vârstă de 27 de ani.

Citește continuarea pe DC MEDICALGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 sep 2023, 13:09 | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience