Prințul Harry a vorbit despre burnout într-un streaming despre sănătate mintală, alături de Serena Williams

Data publicării:
Printul Harry, captură foto Youtube
Descriere foto: Printul Harry, captură foto Youtube

Ducele de Sussex a admis că s-a confruntat cu burnout-ul şi că a simţit că a ajuns ''la capătul a tot ce aveam''.

Prinţul Harry, în vârstă de 37 de ani, a făcut aceste comentarii în timpul unui streaming live alături de vedeta tenisului Serena Williams, găzduit de BetterUp, o platformă de sănătate mintală căreia i s-a alăturat începând de anul trecut.

Ducele a declarat că a cunoscut ce înseamnă ''a ajunge literalmente la capătul a tot ce aveam" şi a adăugat: ''Atunci eşti nevoit să cauţi în interiorul tău, pentru că tot ceea ce te înconjoară simţi că funcţionează împotriva ta şi acesta e singurul mod în care poţi cu adevărat să lupţi''.

Harry le-a povestit celor care urmăreau streaming-ul despre importanţa ''îngrijirii de sine'', adăugând că ştie cât de grea poate fi găsirea timpului necesar pentru a face acest lucru. ''Îngrijirea de sine este primul lucru care începe să dispară. Nu mă feresc să recunosc asta ca soţ şi ca tată'', a mărturisit el.

În timpul conversaţiei, Serena Williams a vorbit despre relaţia ei apropiată cu ducele şi despre faptul că prinţul ''rezolvă mereu problemele din viaţa mea''.

Câştigătoare a 23 de titluri de Grand Slam, Williams, în vârstă de 40 de ani, a dezvăluit că ea şi Harry au vorbit ''ore în şir'', iar el a fost pentru ea un ''mentor''.

Harry a început să colaboreze cu BetterUp - o platformă care reuneşte clienţii cu ''mentori'' care oferă îndrumare pentru dezvoltare personală - începând din martie 2021, la un an după ce a renunţat la îndatoririle de membru activ în cadrul familiei regale britanice.

Ducele a recunoscut că a folosit chiar el serviciile platformei şi a vorbit în mod regulat cu mentorul său.

''Cred că oamenii vor trebui să se bazeze unii pe alţii alături de ajutorul profesional, nu doar pe ajutorul profesional. De asemenea, pe prieteni, pe familie şi, poate, pe străini. Oricine te poate ajuta de fapt în acest proces de mentorat'', a subliniat el.

Serena Williams a răspuns: ''Da. Şi mă bucur că ai spus că nu este vorba doar despre ajutorul profesional, Harry, pentru că ar putea fi un prieten, cineva cu experienţă sau doar cineva care îţi oferă un sfat bun''.

Sportiva a vorbit, de asemenea, despre faptul că nu îi place să piardă, recunoscând însă că meciurile pierdute au ajutat-o să cunoască succesul, relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel