Drug Test, erori și lacune. Ce este benzodiazepina, găsită la Ana Morodan. Paparau: Singura probă luată în considerare de instanță! Sunt necesare sancțiuni mai grave

Data publicării:
Ana Morodan, Captură video Youtube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Ana Morodan, Captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Drug Testul sau testarea antidrog în rândul șoferilor poate indica anumite erori. Cum se depistează dacă aceștia au consumat substanțe psihoactive. Ce substanță a consumat Ana Morodan și ce înseamnă asta.

Drug Test-ul în rândul șoferilor a fost un subiect intens dezbătut. Au existat voci care au contestat eficacitatea și acuratețea testelor Drug Test folosite de oamenii legii. 

Ana Morodan a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore după ce nu a oprit la semnalele acestora, a lovit două maşini şi a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului şi a substanţelor psihoactive. Ulterior, ea a fost plasată sub control judiciar.

Ana Morodan a fost oprită de poliție pentru prima oară, în Piața Charles de Gaulle, după ce a făcut un accident. Pe filmare se vede cum vedeta este dusă de braț de polițiști la autospecială, iar mașina vedetei încurcă circulația în sensul giratoriu.

Atunci când i s-a cerut să sufle în fiolă, vedeta a refuzat să facă acest lucru, drept pentru care a fost dusă la INML. Acolo ea ar fi refuzat și prelevarea probelor biologice. Astfel, Ana Morodan s-a ales cu primul dosar penal, iar permisul i-a fost reținut.

 

După 7 ore, un alt echipaj al poliției ar fi oprit-o în trafic pe Ana Morodan. În urma verificărilor, oamenii legii ar fi constatat că femeia conducea deși avea permisul suspendat. În acel moment i s-a întocmit cel de-al doilea dosar penal.

Totodată, în urma etilotestului efectuat de oamenii legii, acceptat de această dată de vedetă, s-a depistat o alcoolemie sub 0,4 la mie în aerul expirat. Ana Morodan a fost atunci dusă din nou la INML, iar acolo s-a constatat că vloggerița se afla și sub influența substanțelor interzise. 

Ana Morodan a negat faptul că ar fi condus băută sau sub influența drogurilor, susținând că ”singura greșeală” pe care a făcut-o este că a condus cu permisul suspendat.

Ana Morodan a afirmat că a luat niște pastile pentru insomnie.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel