Drew Barrymore, truc inedit. Cum îți tunzi CORECT părul din nas: „Aceste mici detalii fac o mare diferență” VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:

Drew Barrymore îți arată cum să îți tunzi părul din nas. Vedeta a filmat întreaga procedură

Când auziți cuvintele "rutină de înfrumusețare", s-ar putea ca epilarea părului din nas să nu vă vină imediat în minte, dar Drew Barrymore este aici pentru a vă reaminti că ar trebui să o faceți. Actrița și prezentatoarea  TV, în vârstă de 46 de ani, își tunde singură părul din nas de ani de zile și a învățat ce trebuie făcut și ce nu trebuie făcut, după câteva experiențe nereușite. 

În cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show, vedeta le-a arătat falnilor, pas cu pas, cum să scape de firele de păr nedorite.


"Un lucru important de care am tendința să uit sunt firele de păr din nas", a spus ea în clip, înarmată cu un șervețel de hârtie băgat în guler pentru a prinde orice fir de păr rătăcitor. 

"În trecut, am folosit unul dintre acele aparate care smulgeau totul și m-am simțit ca o gazelă goală - m-am simțit atât de sexy, încât am fost ca și cum aș fi zis: "Oh, Doamne, nări goale?"

Însă această procedură a costat-o scump pe vedetă, care a ajuns să se simtă "îngrozitor de rău" din cauză că a rămas fără fire de păr în nas.

"M-am gândit: "Poate că există ceva în acele fibre protectoare ale firelor de păr din nas?"", a spus ea.

Și nu s-a înșelat. Potrivit New York Sinus Center, acestea acționează ca un filtru pentru particulele din aer, reținând lucruri potențial dăunătoare, cum ar fi alergenii și mucegaiul, motiv pentru care, după această experiență, Barrymore pur și simplu tunde părul folosind o foarfecă specială.

 

"Sunt rotunjite, astfel încât să poți intra direct în nară și să începi să tunzi în jurul ei", a explicat ea. "Și pentru că sunt rotunjite, nu te vor tăia." Această tehnică păstrează fibrele protectoare înăuntru, scăpând în același timp de latura inestetică care, în cazul lui Barrymore, tinde să adune pudra de față. "Nu este foarte atrăgător", a spus ea râzând. "De fapt, o să aleg cuvântul dezgustător".

 

"Sunt acei pași mici și amuzanți pe care tindem să îi uităm, dar când ieșim în lume, aceste mici detalii fac o mare diferență", a continuat ea. "Apoi, nu vei mai avea fire de păr din nas care zboară când zâmbești, ceea ce mi se întâmplă mie dacă nu le tund."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel