Drew Barrymore, mărturii tulburătoare despre dependența de alcool: „Mi-am dovedit că sunt capabilă să mă schimb”

Data actualizării: | Data publicării:
Drew Barrymore, foto Instagram
Descriere foto: Drew Barrymore, foto Instagram

Drew Barrymore a fost dependentă de alcool până acum doi ani. 

Într-un interviu pentru CBS This Morning, artista în vârstă de 46 de ani a recunoscut pentru prima dată că nu mai bea de peste doi ani. Actrița spune că abia acum se simte confortabil să vorbească despre această parte întunecată a vieții sale.


"Nu am mai consumat niciun pahar de alcool de doi ani și jumătate. Și a fost ceva ce mi-am dat seama că pur și simplu nu-mi servea mie și vieții mele", a spus ea în interviul pentru CBS. "Când ești blocat într-un tipar sau dacă treci prin anumite lucruri și nu numai că le recunoști cu voce tare, dar te forțezi să spui: "Sunt dispus să fac schimbări mari" - cred că toți credem că suntem foarte slabi atunci când nu facem aceste schimbări", a mai spus actrița.

 

„Mi-am dovedit mie însămi că sunt capabilă să mă schimb”

 

Drew Barrymore speră ca povestea ei să inspire și alți oameni să schimbe ceva în viața lor. 


"Acest dialog interior îți dovedește că nu ești capabil de schimbare. Ești slab. Rămâi blocat", a spus Barrymore. "Iar când rupi acest ciclu, puterea care rezultă din el spune: 'Nu sunt slab. Sunt de fapt puternic'. Mi-am dovedit mie însămi că sunt capabilă să mă schimb. Și cred că oamenii sunt capabili de mari schimbări".

 

„Există atât de multă pace în cele din urmă acolo unde erau demoni”

 

Actrița a preferat să-și ducă în liniște lupta cu acoolismul. În cele din urmă, a ieșit învingătoare. Drumul nu a fost unul ușor, dar, acum, viața ei arata complet diferit. 


"Vreau doar să-mi dau seama de asta și să merg pe această cale fără profesie, fără nimic public. Să fac asta în liniște și în privat", a spus ea. "Și acum a trecut destul de mult timp în care mă aflu într-un stil de viață care lucrează cu adevărat la un drum înalt pentru mica mea călătorie și există atât de multă pace în cele din urmă acolo unde erau demoni."

 

A fost internată într-o clinică de boli psihice


Conversația sinceră a lui Barrymore a venit chiar înainte de difuzarea interviului ei cu actorul și rapperul Machine Gun Kelly în emisiunea sa The Drew Barrymore Show, unde ambii actori au vorbit deschis despre luptele lor cu sănătatea mintală într-o conversație intimă, potrivit Prevention.

Atunci când Kelly i-a dezvăluit lui Barrymore că nu se simțea cel mai bine și că se lupta să se mențină la nivelul personalității fericite pe care o prezintă, ea a recunoscut că a petrecut recent timp în Utah pentru a-și îmbunătăți propria sănătate mintală.


"M-am dus acolo ca să-mi schimb viața. Și am trecut printr-un divorț foarte dureros și nu o duceam prea bine", a spus ea în emisiunea sa. "Și am vrut doar să merg să vorbesc cu niște oameni despre cum să mă scot din groapă. Și aveam acești doi copii pentru care trebuia să lupt și aveam nevoie de ajutor."

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel