Dramele cumplite prin care a trecut Gabi Luncă. Marea doamnă a muzicii lăutărești a pierdut un copil și s-a luptat cu cancerul

Data publicării:
Gabi Luncă, sursa foto Facebook
Descriere foto: Gabi Luncă, sursa foto Facebook

Vestea morții lui Gabi Luncă a șocat întreaga lumea a muzicii. Marea artistă a trecut prin drame greu de descris în cuvinte.

După moartea fulgerătoare a Corneliei Catanga și a lui Nelu Ploieșteanu, o nouă veste cutremurătoare a picat ca un trăznet î lumea muzicii. Gabi Luncă a pierdut lupta cu noul coronavirus și, după 3 săptămâni pe secția de Terapie Intensivă, organismul artistei a cedat.

Gabi Luncă era întotdeauna cu zâmbetul pe buze, însă în spatele zâmbetului molipsitor se ascundea o dramă greu de descris în cuvinte. Artista și-a dorit din tot sufletul să devină mamă și i-a jurat lui Dumnezeu că se va pocăi dacă i se va îndeplini acest lucru. Din nefericire, prima sa fiică s-a stins din viață la doar două luni de la naștere, după ce a fost diagnosticată cu encefalită.

”Era neagră la faţă, cum e pământul, era desfigurată. A murit pentru că n-am putut să-mi ţin jurământul făcut”, povestea Gabi Luncă în urmă cu patru ani, curprinsă de durere, conform ziarul click.

Asta nu a fost tot. După suferința cumplită prin care a trecut după moartea fiicei sale, Gabi Luncă a primit o altă lovitură grea. Artista a fost diagnosticată cu cancer la sân, reușind într-un final să iasă învingătoare din lupta cu boala miloasă. Din nefericire, Gabi Luncă a fost răpusă la 83 de ani de virusul ucigaș.

“Se poate scăpa foarte uşor de cancer în ziua de azi. Eu am mers la medic imediat ce am simţit că este ceva în neregulă cu mine. M-am operat, am făcut tratament, tot ce au spus medicii, şi am scăpat. Dumnezeu m-a scăpat. Vreau să le sfătuiesc pe toate femeile să meargă la un control, măcar o dată pe an. Această boală este foarte grea, am avut momente de disperare. M-am jelit zile întregi, mă uitam la toate hainele şi mă întrebam dacă mă mai întorc acasă ca să pot să le port. Citostaticele au fost insuportabile pentru mine, dar Dumnezeu nu m-a lăsat”, povestea marea artistă, în urmă cu ceva timp pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel