Drama unei concurente de la „Insula de 1 milion”: „Când am rămas însărcinată am aflat că este însurat și are un alt copil”

Data publicării:

Renata Alexandra Matei a reușit să se integreze perfect în tabăra Vesticilor la "Insula de 1 milion" și chiar și-a impresionat colegii cu povestea sa de viață.

Concurenta a fost în pericol de eliminare, după ce a pierdut în fața Vikingului și a lui Flori. Într-o luptă strânsă pentru a rămâne în competiție, Renata a arătat că nu se lasă înfrântă ușor. După ce a pierdut în fața altor concurenți, voința ei de fier a inspirat un gest de solidaritate din partea colegului său, Alin Calbău, care i-a cedat brățara, permițându-i să continue lupta pentru fiul ei, Michele, cunoscut sub numele de Lupu de către toți participanții din insula Dominicană.

Renata are 31 de ani, este de profesie cosmeticiană este originară din Toplița și trăiește în Târgu Mureș. A crescut la țară, alături de bunica sa, pentru că părinții munceau în Târgu Mureș. Nu se teme de nimic în această competiție, pentru că este obișnuită cu traiul în mijlocul naturii și cu lipsa condițiilor. S-a înscris la "Insula de 1 milion" la îndemnul fiului sau și cel mai dificil ii va fi să fie departe de cel mic, în vârstă de 9 ani, pe care îl crește singură de la vârsta de 1 an.

Renata, dezvăluiri emoționante din viața personală

Înainte de a pleca la “Insula de 1 milion”, Renata a dezvăluit detalii emoționante despre viața să personală, inclusiv despre relația cu tatăl fiului său, o poveste marcată de provocări și sacrificii.

"Tăticul micuțului meu este italian. Noi ne-am cunosc în România, în Târgu Mureș, și am decis să ne mutăm în Italia. Când am rămas însărcinată am aflat că este însurat și are un alt copil. Nu a fost asta o piedică pentru mine să renunț la sarcină, dar nu am putut să mă acomodez. Cu cât stăteam mai mult acolo, cu atât aflăm mai multe chestii despre el și am decis să mă întorc acasă. Micuțul meu avea un an când m-am întors. El era fără certificat de naștere, eu eram fără loc de muncă. Eram copilul nimănui. A fost cea mai grea perioada pentru mine. Părinții mei nu mi-au închis ușa, au fost un sprijin pentru mine, dar mă simțeam prost să stau la ei în casă. Nu aveam nici bani că eram în creștere copil, așa că am decis să mă angajez. Tatăl lui nu îmi dădea certificatul de naștere al copilului, așa că nu îl puteam înscrie la creșă. Un an nu i-am făcut niciun vaccin și mă rugăm să nu pățească ceva copilul, să nu ajung la spital, pentru că nu aveam acte", a povestit cu emoție Renata înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Participând la "Insula de 1 miliom", Renata își dorește să își depășească limitele și să aibă mai multă încredere în abilitățile sale. Visul sau este să ajungă cât mai departe în competiție pentru a-și împlini visul de a o ajuta pe bunica sa, dar și pentru a investi mai mult în evoluția să profesională.

Nu pierdeți evoluația concurrentilor și continuarea competiției, la Kanal D, sâmbătă și duminică, de la 21.00, și lunea de la 20:00.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel