Drama prin trece fiica Larisei și a lui Marian Drăgulescu. Cu ce boală a fost diagnosticată: "A fost greu pentru noi toți"

Data publicării:
Fiica Larisei și a lui Marian Drăgulescu, sursa instagram
Descriere foto: Fiica Larisei și a lui Marian Drăgulescu, sursa instagram

Fiica Larisei și a lui Marian Drăgulescu trăiește o dramă de nedescris. Micuța a fost operată de șase ori, după ce a fost diagnosticată la naștere cu o boală grea.

Beatrice Drăgulescu, fiica Larisei și a lui Marian Drăgulescu, a trecut prin momente grele. La naștere, tânăra a fost diagnosticată cu hipoacuzie bilaterală profundă, motiv pentru care a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale. Din nefericire, medicii au fost nevoiți să îi înlăturate toate organele urechii interne. Larisa Drăgulescu a povestit că fiica ei se simte bine, chiar dacă trece prin anumite schimbări mai delicate.

„A trebuit să aleg dacă să i se scoată urechea internă definitiv sau nu, pentru a evita o altă recidivă a bolii și a fost foarte dificil să aleg acest lucru.

Am ales bine, se simte foarte bine acum. Operația aceasta a fost cea mai grea, pentru că s-au produs și fizic niște schimbări.”, a zis Larisa Drăgulescu în emisiunea moderată de Cristi Brancu.

Larisa Drăgulescu a mărturisit că i-a fot greu să ia decizia de a-i fi înlăturate toate organele urechii interne, dar s-a gândit numai la binele fiicei sale. Acum, speră ca totul să fie bine și să scape de toate problemele.

„Am zis să nu mă certe niciodată. Mi-a fost teamă, fiind adolescentă, să nu se supere dacă se vede ceva diferit la urechiușe sau în zona buricului, de unde i s-a luat o părticică din piele pentru a se face reconstrucția urechii.

Nu mai știu ce să mai fac pentru a evita această problemă, să nu mai recidiveze. De fiecare dată am ales să se scoată doar acest cholesteatom.

Însă acum am stat, m-am gândit, m-am consultat cu medicii dacă să scoată tot ce este înăuntru, pentru a evita încă o operație. A fost greu pentru noi toți să luăm o decizie.”, a mai zis ea.

 

Totodată, Larisa Drăgulescu a precizat că Beatrice se simte bine după operație, dar trebuie să urmeze un tratament  pentru a se recupera și pentru ca organismul ei să nu fie slăbit.

„Acest cholesteatom nu provoacă doar lipsa auzului, mănâncă tot ce se află în interior, în căpușor. Structura osoasă și organele din urechea internă.

Acum ne-am externat, continuăm cu niște tratamente pentru imunitate, să o ținem sub control. Să evităm să fie organismul slăbit pentru a nu apărea vreo recidivă.”, a mai zis Larisa Drăgulescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel