Drama prin care trece Rică Răducanu în fiecare zi. Cu ce probleme se confruntă fostul sportiv

Data publicării:
Rică Răducanu, DC NEWS
Descriere foto: Rică Răducanu, DC NEWS

Rică Răducanu a dezvăluit cu ce probleme se confruntă din cauza pandemiei de coronavirus.

Rică Răducanu, unul dintre marii foști sportivi ai României a mărturisit că trece prin momente delicate din cauza pandmeiei de coronavirus.  Rică Răducanu a surprins pe toată lumea, după ce a dezvăluit ce pensie primește. Fostul mare portar al echipei Rapid, are 75 de ani și o pensie foarte mică, cu care se descurcă foarte greu, mai ales că în ultima perioadă s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate. Potrivit acestuia, suma pe care o încasează de la stat nu este nici mai mult, nici mai puțin de 1.800 de lei.

Pandemia de coronavirus îl sperie și mai mult pe Rică Răducanu, deoarece prețurile au crescut extrem de mult. Cu toate astea, fostul sportiv nu  și-a pierdut celebrul simț al umorului care l-a transformat, de-a lungul anilor, în una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din România.

 

„N-am nici bani, nici gagici. Din cauza pandemiei nu te mai poți pupa sau măcar sta la povești, că altceva oricum nu mai pot! O să facem economie la televizor, noi, pensionarii. O să o lăsăm mai moale, mă mai uit doar o jumătate de oră.

Am presimțit că va fi greu, încă de astă-vară. Închid lumina prin casă, în urma soției. Noroc că ea este mai bine, cu sănătatea, le gătește nepoților, care învață online. Ne mai ajută cu bani fiul meu, ne descurcăm cum putem, el a mai lucrat, pe colo-colo, ca antrenor.”, a glumit fostul mare sportiv Rică Răducanu pentru playsport.ro.

 

Rică Răducanu și-a adus aminte de vremea în care mama lui îl sfătuia să fie mai chibzuit când vine vorba de bani, deoarece vremurile o să fie din ce în ce mai dificile.

„Noi, aștia, mai în vârstă, nu am avut șansa să facem niște contracte serioase, ca să avem din ce trăi și la bătrânețe, așa cum se fac acum în fotbalul mondial. Pe atunci, luam cam 300 de lei și 1.000 de lei, la calificare. Dar, nu țineam de bani.

Plecam cu gagicile la restaurante, pe la Intercontinental, erau vremuri tare frumoase. Maică-mea, săraca, îmi tot spunea: ”Băi, bagă ceva bani la saltea, că nu se știe, vin vremuri grele!”. Dar, n-am ascultat-o, n-am făcut economii”, a completat Rică Răducanu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel