Drama NEȘTIUTĂ din familia lui Petrică Mâțu Stoian. Artistul a mai avut un frate care a murit

Data publicării:
Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook

Moartea fulgerătoare a lui Petrică Mâțu Stoian a îndoliat o țară întreagă. Puțini sunt cei care știu că regretatul artist a mai avut un frate. Nicolae a murit de la o vârstă fragedă.

Vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian a căzut ca un trăsnet în lumea muzicii populare, mai ales că artistul era extrem de iubit. În urma interpretului de muzică populară a rămas multă durere. Totuși, puțini sunt cei care știu că în afară de cele două surori care l-au plâns la mormânt, artistul a mai avut un frate care a murit de la o vârstă fragedă și care era mai mic decât el. 

Pe nume Nicolae, fratele lui Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață cu mai mulți ani în urmă. Regretatul artista vorbit o singură dată despre această tragedie, într-o dezvăluire pe care i-a făcut-o regretatului Aurelian Preda, la emisiunea ”Povești de viață” de la Etno TV, în 2013. Artistul nu a vrut însă să dea mai multe detalii legate de fratele lui și care au fost cauzele morții acestuia.

 

”Am avut o copilărie mai ”greoaie”, fiind născut în zonă de munte, o zonă mai vitregită și ca relief și ca bogăție. În zona noastră nu a fost colectiv, în perioada aceea, părinții noștri cu greu își agoniseau un ban pentru a ne ține. Noi am crescut 4 frați. Acum mai am două surori, pentru că fratele meu a plecat prea devreme dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească. Surorile mele se numesc Maria și Domnica. Fratele, care era mai mare ca mine cu doi ani, Nicolae… Noi am primit toți nume de sfinți, că așa am avut-o pe bunica noastră, bătrâna Domnica. Așa era atunci”, i-a mărturisit Petrică Mîțu Stoian lui Aurelian Preda. 

 

Cine a fost marea iubire a lui Petrică Mâțu Stoian

 

La două luni de la moartea marelui artist Petrică Mâțu Stoian au apărut noi detalii din viața acestuia. O vecină din satul natal a dezvăluit cine a fost prima iubire a artistului și de au ajuns să pună capăt relației. Mama lui Petrică Mâțu Stoian și-ar fi dorit ca cei doi să se căsătorească și să aibă copii. 


"Se plăcea cu o fată de aici din sat, cu Domnica. Se plimbau toată ziua împreună pe aici, pe dealuri, cu animalele. Erau colegi de clasă, din ce îmi amintesc, toată lumea credea că se vor lua. Apoi însă, Petrică a plecat din sat, după ce a terminat liceul, iar relația lor nu a mai ținut mult, se vedeau prea rar. Dar, de despărțit, cred că s-au despărțit abia când el s-a dus să muncească în mină.", a declarat vecina regretatului artisti pentru Fanatik.ro. 

Părinții lui Petrică Mâțu Stoian și-ar fi dorit ca acesta să se căsătorească cu Domnica și să rămână lângă ei, la Isverna. Petrică Mâțu Stoian a fost căsătorit cu Carmen, unica lui soție, de care a divorțat mulți ani mai târziu. Mama regretatului artist i-a reproșat mereu acestuia că nu a avut copii și a regretat enorm că numele Stoian nu a mers mai departe. 


"Mama lui era încântată că s-a căsătorit cu acea femeie. Spera să o facă bunică, mama lui și-a dorit foarte mult nepoți și de la el, nu doar de la surorile lui. Voia ca numele Stoian să meargă mai departe. Dar Petrică a divorțat, nu s-a mai recăsătorit și nici nu a făcut copii. Mama lui i-a reproșat până la bătrânețe asta", a mai adăugat Lia.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel