Drama neștiută a Ramonei Crăciunescu de la Survivor. Și-a pierdut fetița și soțul într-un incendiu, la mare

Data actualizării: | Data publicării:
Ramona Crăciunescu, captura foto Instagram
Descriere foto: Ramona Crăciunescu, captura foto Instagram

Ramona Crăciunescu de la Survivor România ascunde o poveste dramatică. Aceasta și-a pierdut fiica și iubitul într-un incendiu. 

În ediția de marți a emisiunii Survivor România, Războinicii au dat tot ce au putut mai bun și au câștigat proba. Aceștia nu s-au luptat pentru alimente sau imunitate, ci pentru a primi mesaje de la cei dragi de acasă. 


Ramona Crăciunescu a făcut mărturisiri dramatice odată cu acest moment. Concurenta de la Survivor România și-a pierdut fiica și iubitul într-un incendiu la mare. 

 

„Am venit în acest show să arăt că sunt puternică. Mă consider deja o supraviețuitoare. În urmă cu 4 ani am avut un accident urât.  Mi-am pierdut fetița și iubitul. Am venit să demonstrez că sunt puternică. Vreau să dau tot pe traseu. Nu mă manifest prin furie atunci când intru pe traseu. Vreau să îi demonstrez fiului meu că are o mamă puternică. Viața, chiar dacă e grea, trebuie să te ridici tot timpul cu fruntea sus și să tragi cu dinții până nu mai poți, ca să reușești”, a declarat Ramona Crăciunescu la „Survivor România”, relatează Fanatik.


Ramona Crăciunescu a primit o fotografie cu fiul ei, cel care a supraviețuit tragicului eveniment și a izbucnit în lacrimi. Cu greu s-a putut opri din plâns, deoarece durerea este la fel de mare și apăsătoare. 


Incendiul a avut loc în anul 2017, iar atunci s-a stins din viață fiica Ramonei. Iubitul ei a murit, o săptămână mai târziu, la spital. 


"Poza aceasta ar fi fost completă dacă în ea se afla și fiica mea. Avea șase ani când a trecut dincolo, când a avut loc accidentul. Eram în weekend la mare cu toții, eu, iubitul meu și copiii. Era ultima seară pe care o petreceam acolo. În timp ce îi făceam baie fetiței am observat o lumină foarte puternică. Am ieșit, deja luase foc toată rulota. Am încercat să îl sting, dar mi-a luat foc tot părul. M-am rostogolit pe jos ca să sting flăcările și să pot intra după fetiță...dar, în foc nu poți intra...A fost o explozie. Băiatul a apucat să iasă, că era fix în spatele meu, și prietenul meu ieșise, dar era ars pe brațe... Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva...să simtă că este atât de neputincios", a povestit Ramona, printre lacrimi. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel