Drama neștiută a Otiliei Bilionera. Artista a trecut prin momente cumplite: "Au murit la nouă zile diferență unul de altul"

Data publicării:
Otilia Bilionera, foto Instagram
Descriere foto: Otilia Bilionera, foto Instagram

Otilia Bilionera și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri dureroase din viața ei. Artista a trăit o adevărată dramă.

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, Otilia a trăit o adevărată dramă. Mai exact, artista și-a pierdut ambii bunici la distanță de câteva zile. Primul care și-a dat ultima suflare a fost chiar bunicul Otiliei. Acesta a murit pe patul de spital din cauza naturale. La scurt timp, deși au ezitat să îi spună bunicii artistei, femeia s-a infectat cu COVID-19 și  până la eliberarea unui loc la ATI, iar bătrâna s-a stins din viaţă pe patul de spital.

 

Recent, Otilia Bilionera a povestit, cu ochii în lacrimi, tot ce s-a întâmplat cu cei care au avut grijă de ea și au crescut-o.

 

„Bunicul meu a murit pe 4 septembrie, bunica a murit pe 13 septembrie. Este o situație grea, acesta este ciclul vieții. Ei mereu spuneau că vor să moară amândoi odată și chiar așa s-a întâmplat.

Au murit la nouă zile diferență unul de celălalt. Pe bunicul l-am văzut ultima dată în iunie. A murit din cauza naturale. L-am dus la spital, avea ocluzie intestinală. Când am văzut coroanele și doliul deasupra casei nu mi-a venit să cred. Te gândești că bunicii și părinții sunt nemuritori și a fost o lovitură. Bunica, având demență, nu prea realiza ce se întâmplă. Nu am vrut să îi spunem. Ne întreba ce se întâmplă cu noi, de ce suntem îmbrăcați în negru. Am vrut să nu facă vreun infarct. Ea nu l-a văzut”, a povestit cu ochii în lacrimi artista la Teo Show.

 

„Au avut o poveste de iubire ca în povești”

„Ne-a ros puțin vina, dar așa am considerat noi familia că e mai ok, să o protejăm. Ea a stat ferită. Înmormântarea s-a ținut în curte, dar nu am vrut să o scoatem afară din casă. Eu cred că ea a simțit că el nu mai este. Ei au avut o poveste de iubire ca în povești. Apoi m-am întors în București, iar la două zile după am aflat că a fost luată de salvare, infectată cu COVID-19. A început să i se facă rău, să nu mai poată respira, iar a doua zi avea saturația de oxigen 40, doctorița i-a făcut testul și era pozitivă. A luat-o salvarea, dar, din câte am înțeles, nu au avut loc să o pună pe oxigen. Au ținut-o la ATI și apoi nu s-a mai putut face nimic. A fost frustrant când a luat-o mama de la morgă, au băgat-o într-un sac, au sigilat sicriul. Singura amintire cu ea moartă este o poză făcută de mama înainte să sigileze sicriul.”, a povestit Otilia Bilionera cu ochii în lacrimi, la „Teo Show”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel