Drama neștiută a Nicoletei Voica. Ce dezvăluiri cutremurătoare a făcut artista: „Mai aveţi copii, doamnă? Pe ăsta o să-l pierdeţi”

Data publicării:
Nicoleta Voica, sursa facebook
Descriere foto: Nicoleta Voica, sursa facebook

Nicoleta Voicu a făcut dezvăluiri cutremurătoare din trecutul ei. Artista a trăit o dramă de nedescris.

Nicoleta Voica este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și încântă milioane de oameni cu vocea ei, artista a trecut prin momente cumplite în copilărie. Recent, vedeta a povestit cum și-a pierdut fratele din cauza unei entorse banale la picior.  Nicoleta Voica susține că fratele ei s-a îmbolnăvit după ce ar fi făcut o entorsă la gleznă. Ulterior,  lui Silviu i-a fost amputat un picior din cauza cancerului osos de care suferea, iar la scurt timp, acesta s-a stins din viață.

Eram cinci fraţi. Lui îi plăcea să facă schimb de casete şi, într-o zi, în timp ce alerga a făcut o entorsă. Când m-am întors din turneu, l-am trimis la doctor. A venit medicul si mi-a zis că are un fel de cancer osos. L-am dus la Timişoara. Acolo, medicul i-a făcut investigaţii şi la un moment dat, i-a spus mamei: „Mai aveţi copii, doamnă? Pe ăsta o să-l pierdeţi”.

Când s-au deschis uşile, l-am văzut. Nu dormea. Încerca să vorbească, dar nu putea de durere. Am stat câteva zile în spital, încercam să-l înveselesc, dar nu îmi ieşea. La un moment dat m-a sunat Tudor Vornicu, care m-a ajutat enorm. L-am adus la un spital, iar medicul ne-a zis că-i taie piciorul. N-a putut să-i spună el. I-am spus eu.”, a declarat Nicoleta Voica, potrivit celor de la Wowbiz.

 

La scurti timp după ce fratele artistei s-a stins din viață, o altă tragedie s-a năpustit asupra familie. Din nefericire, și mama Nicoletei Voica s-a stins răpusă de aceeași boală nemiloasă.

„Înainte să meargă la operaţie, a pornit un casetofon, a dansat, că el era un dansator. Eu şi mama muream. Nimeni nu ştia de unde îi vor tăia piciorul. Când a ieşit din operaţie am văzut. Era de sub genunchi. Au urmat nişte zile cu dureri crunte(…). Stătea pe marginea patului şi zicea: „Am venit cu doi papuci şi plec cu unul”. Acasă a început calvarul.

Am făcut un mulaj, l-am luat cu mine în bagaj ca să-i aduc proteză. Cu o zi înainte să-i fie gata, a murit. Eu n-am avut acte să vin, dar am stat pe telefoane. Am auzit-o pe mama: „Du-te, puiule, că mama vine la tine”.

De asta înţeleg durerea oricărui părinte. N-o să fie bine niciodată, chiar dacă te doare. Eu l-am ras în cap, singură. Îi cădea părul şi îi intra în gură din cauza chimioterapiei. O parte din mine a murit atunci. I-am promis că mă întorc şi m-a durut foarte tare, că n-am putut să vin.”, a completat Nicoleta Voica.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel