Drama neștiută a Mioarei Velicu. Artista a trecut prin momente de coșmar: “Am pierdut iubirea vieţii mele”

Data publicării:
Sursa foto: Mioara Velicu, captură TV/ La Măruță
Descriere foto: Sursa foto: Mioara Velicu, captură TV/ La Măruță

Mioara Velicu a dezvăluit care este cea mai mare dramă din viața ei, care a marcat-o profund. 

Mioara Velicu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Artista este mereu cu zâmbetul pe buze, însă ascunde o dramă de nedescris. Mioara Velicu și-a pierdut soțul cu mai bine de nouă ani în urmă. Interpreta de muzică populară a fost împreună cu fostul campion mondial de lupte greco-romane Nicolae Martinescu. Cei doi au fost împreună timp de 38 de ani.

Din nefericire, soțul artistei s-a stins din viață  pe 1 aprilie 2013, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, în timp ce se afla la tăierea porcului. 

Mioara Velicu: „Mi-a fost foarte greu. Am fost la psiholog”

“Am pierdut iubirea vieţii mele, mi-e foarte greu, dar am trecut peste momentele grele cu ajutorul publicului. Am reînceput să cânt după un an.

Mi-a fost foarte greu. Am fost la psiholog, o singură dată, dar mi-a fost de ajuns. Mi-am pierdut şi sora, şi mama şi tata, dar aici a fost o lovitură groaznică.

De aceea sfătuiesc pe oricine să fie extrem de toleranţi în cuplu, pentru că despărţirea este extraordinar de grea şi nu-ţi mai aduce nimeni înapoi ce-ai pierdut.”, a declarat Mioara Velicu la vremea respectivă, notează viva.ro.

Artista a recunoscut că soțul ei nu i-a călcat niciodată strâmb. 

“Nu te mai ierta, se întorcea şi plecă. Nu aş fi tolerat infidelitatea lui, dar nici eu nu i-am greşit niciodată pentru că ştiam că l-aş pierde.”, a mai spus solista.

 

Mioara Velicu a pierdut o sarcină la doar trei luni

Mioara Velicu a trecut prin momente de coșmar după ce a pierdut sarcina. Artista și-au dorit enorm să aibă un copil. Interpreta de muzică populară are o singură fiică, aceasta dintr-o relație anterioară.

“Am răcit şi am pierdut o sarcină la 3 luni. I-a părut extraordinar de rău bărbatului meu pentru că şi-ar fi dorit şi el un copil şi mi-aş fi dorit şi eu să avem un copil împreună.”, a mai spus cântăreața.

Ce pensie câștigă Mioara Velicu, după 60 de ani de carieră

Mioara Velicu este una dintre cele mai consacrate voci din folclorul românesc. Ajunsă la vârsta de 77 de ani, artista este în continuare contactată de fi prezentă în cadrul evenimentelor private, ceea ce o face pe aceasta să fie extrem de fericită, pentru că scena îi este ca și a doua casă. Mai mult, îndrăgita cântăreață spune că nu are niciun secret care să o ajute să-și mențină starea fizică atât de bună, ci se încarcă doar din energia pe care publicul i-o transmite la spectacole.

„N-am niciun tratament, mă simt bine, sunt sănătoasă, mă menține publicul, scot mereu melodii noi, îmi mențin publicul care m-a făcut ceea ce sunt și sper să fie în continuare aici, pentru că buletinul meu expiră în 2077, e neapărat să cânt până atunci. Anul ăsta împlinesc 60 de ani de carieră și îmi merge vocea, pot să cânt, sunt solicitată și la spectacole, petreceri private. Aș vrea să cânt până în ultima clipă, dar nu se știe, cât o să pot o să cânt. Îmi place ceea ce fac, mă încarc cu energie tot timpul când sunt în fața publicului, zici că am 20 de ani.”, a declarat Mioara Velicu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de pe Prima TV.

Ce pensie câștigă Mioara Velicu

Pandemia a afectat foarte mulți artiști, care au găsit cu greu surse de venit din care să trăiască și din care să-și achite datoriile. La vremea aceea, au circulat astfel de zvonuri și despre Mioara Velicu, despre care se spunea faptul că ar fi făcut împrumut în bancă, pentru a se întreține. Cu această ocazie, interpreta de muzică populară combate aceste zvonuri, dezvăluind și ce pensie câștigă lunar.

„N-am făcut împrumuturi la bancă, au fost niște minciuni exagerate. Eu am o pensie frumoasa, de 4.000 de lei și am spus că în toți anii în care am cântat mi-am strâns un ban și am un ban în bancă, dacă aveam nevoie în pandemie, mergeam și scoteam din bancă banii mei, nu împrumutam, dar lumea... Eu sunt mulțumită, am primit atâtea mesaje urâte, parcă nici nu suntem oameni. Au început să ne bârfească, să spună că fac bani cântărețele și nu știu cum, dar uitați nopțile pierdute și nu am cerut la nimeni. Dacă mergeam eu la televizor și îi imploram să mă primească că n-am ce să mănânc, atunci puteai să mă judeci dar atât timp cât trăiesc din banii mei și sunt bine, pentru ce să mă judeci? Eu am o societate, plătesc niște dări la stat, nu am cântat la negru.”, a continuat artista.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel