Drama NEȘTIUTĂ a lui Smiley. Ce s-a întâmplat cu tatăl artistului: “Plângeam și auzeam o voce în cap“

Data publicării:
Smiley, foto ProTV
Descriere foto: Smiley, foto ProTV

Smiley și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare drama a sa. Artistul a trecut prin momente cumplite.

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut acesta. Recent, cântărețul a fost invitat de Damian Drăghici la podcastul său, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai cumplite momente din viața lui. Mai exact, Smiley se afla în America,  în momentul în care tatăl lui a trecut printr-o grea încercare. Atunci a scris melodia „Confesiune”, una dintre cele mai emoționante dintre piesele sale.

Artistul a mărturisit că refrenul melodiei a fost scris de către el, după ce a aflat că tatăl său a făcut atac cerebral.

„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America, plecat de vreo două luni și jumătate. Era o zi foarte frumoasă afară. Și țin minte că am vorbit cu mama și am simțit că ceva e în neregulă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat și cumva a fost nevoită să-mi spună. Tatăl meu suferise un atac cerebral și ei nu mi-au spus. Eu nu știam! Se întâmplase cu două – trei săptămâni înainte să-mi spună”, a povestit Smiley, în podcastul lui Damian Drăghici.

„După ce am închis telefonul cu mama, m-am dus în dormitor și am început să plâng, dar nu mă mai puteam opri. În timp ce plângeam, auzeam o voce în cap care-mi zicea: ‘Scrie, scrie, scrie!’. Dar așa, de nicăieri. Poate o să ziceți că sunt nebun. Și am scris refrenul asta: imi e dor de tine, tata, vreau să ne vedem mai des’”, a mai explicat Smiley.

 

Smiley, despre rolul de tată

 

Smiley și Gina Pistol au devenit pentru prima dată părinți. Micuța Josephine a venit pe lume la începutul lunii martie a anului trecut. Gina Pistol a mărturisit că a fost o sarcină delicată și că a trebuit să aibă foarte multă grijă de ea în cele nouă luni de sarcină. 

Cu atât mai mare a fost bucuria atunci când cei doi și-au întâlnit fetița. 

Smiley este în al nouălea cer și mărturisește că, deși viața i s-a schimbat complet, este mai fericit ca niciodată. 

 „Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt neapărat senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote.

Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o „pernă” foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are parcă somnifere în ea, dar și energizante, după caz (râde). (n.r. O zi din viața lor de familie) Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești.Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar și când reușesc, îmi place tot și particip la tot. Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus. Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât.”, a povestit Smiley, pentru libertateapentrufemei.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel