Drama neștiută a lui Răzvan Fodor. A rămas fără tată, la doar 14 ani: „De Crăciun eram pe străzi. Nu aveam de ce să mă bucur”. Cum l-a ajutat soția sa să treacă peste momentele grele

Răzvan Fodor și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare dramă din viața lui, dar și cum l-a ajutat soția sa să treacă peste momentele grele. 

Răzvan Fodor și soția sa, Irina, au fost invitați în cadrul podcastului lui Horia Brenciu, acolo unde au vorbit despre aspecte mai puțin cunoscute din viața fiecăruia, dar și din relația de cuplu. Prezentatorul TV și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare dramă din viața lui, dar și cum l-a ajutat soția sa să treacă peste momentele grele. 

Drama neștiută a lui Răzvan Fodor. A rămas fără tată, la doar 14 ani

Răzvan Fodor a mărturisit că tatăl său s-a stins din viață când el avea doar 14 ani. De atunci, prezentatorul tv nu a putut să se mai bucure de sărbători și de tot ce era în jurul lui. Lucrurile s-au schimbat în momentul în care a cunoscut-o pe soția sa, Irina Fodor. 

„Tata s-a încăpățânat să se ducă la cei veșnici, când eu aveam 14 ani. Din momentul ăla Crăciunul s-a dus în altă zonă. Pentru mine nu mai avea niciun… De Crăciun eram pe străzi, treceam și pe la mama, dar eram în petreceri, în distracții. Nu aveam de ce să mă bucur de un brad. Am cunoscut-o pe Irina și primii doi ani nu am avut brad împodobit. Apoi a apărut copilul și lucrurile s-au schimbat', povestește Răzvan Fodor.

Cum l-a ajutat soția lui, Irina, să treacă peste suferință

Irina Fodor a recunoscut că nu știa să gătească, însă soțul ei se prefăcea că îi place mâncarea gătită de ea, ca să nu o facă să se simtă prost. 

„Mânca cu noduri, de rușine ca să nu mă supere. Până la urmă mi-a zis: ‘Știi ce, eu știu foarte bine să gătesc, stai tu liniștită că gătește fratele tău pentru amândoi. Atât de rău, atât de rău. Își aduce aminte orice greșeală culinară făcută vreodată', a mai adăugat Irina Fodor.

Răzvan Fodor, despre boala care l-a traumatizat ani la rând

Recent, Răzvan Fodor a povestit, în podcastul lui Mihai Morar, că suferă de astm de mai mulți ani. Prezentatorul TV a trecut prin momente cumplite din cauza acestei afecțiuni. Acesta a povestit că s-a panicat de câteva ori foarte rău pentru că nu putea respira. Din fericire, Răzvan Fodor a fost ajutat la timp de către medici, însă momentele  trăite în acel moment când nu putea respira l-au traumatizat.

„Eu de 6-7 ori am ajuns la spital, în criză foarte nasoală. Cel mai jos am avut 68-70 saturația. Numai că la asmatici trece cu hidrocortizon și cu adrenalină, intravenos. Panica, frica, suferința pe care le trăiești că nu poți să respiri, astea trebuie transmise. Am ieșit odată din bar, panicat, am luat-o ușor la fugă spre spitalul Floreasca, deși nu se face treaba asta ca asmatic. Am ajuns în 30 de secunde, am intrat acolo și nu mai puteam să pronunț nimic. M-au pus direct pe pat, mi-au spart venele…' a povestit Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor a povestit că a avut momente când s-a simțit extrem de rău, încât a crezut că o să moară.

‘Am trecut de două ori pe lângă o nasoleală și de două ori am spus Tatăl Nostru, simțeam că gata de acolo nu mai plec.’, a spus Răzvan Fodor.

Prezentatorul Tv a mărturisit că în Asia Expres a avut  mereu la el o soluție infectabilă cu adrenalină, în caz de urgență majoră.

‘Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el’, a povestit Fodor la finalul emisiunii.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 feb 2023, 13:43 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play