Drama neștiută a lui Mihai Stoica. Cum a reușit fostul fotbalist să își salveze fiica diagnosticată cu cancer: „Nu mai erau prea multe de făcut”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Mihai Stoica, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Stoica, instagram

Mihai Stoica a trecut prin momente de coșmar, după ce fiica sa a fost diagnosticată cu cancer. Fostul fotbalist a făcut tot ce i-a stat în putință să își salveze unicul copil. 

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a trecut prin momente cumplite, după ce Teodora, fiica sa, a primit un diagnostic crunt, la doar 24 de ani. Tânăra a fost depistată cu cancer, iar fostul fotbalist a luptat din răsputeri să o salveze.

Cum a reușit fostul fotbalist să își salveze fiica diagnosticată cu cancer

 Teodora a mers tocmai la Viena, acolo unde a beneficiat de un tratament cu citostatice, finanţat chiar de către Gigi Becali. Din fericire, tratamentul a dat roade. Daniel Șendre, fost jurnalist și fost oficial al DDB, a povestit momentele grele prin care a trecut familia Stoica în acele momente.

„MM celebrul, arogantul, stelistul, omul cu funcție, bani, case și SUV-uri nu a deschis niciodată nu ușa despre care vorbeam. Salut astăzi discreția și decența cu care MM a trecut peste cea mai mare cumpănă a vieții sale.

În urmă cu 3-4 ani, fiica lui a fost diagnosticată cu cancer. Singurul lui copil. Boala fusese descoperită târziu, deci se află în stadiul avansat, după cum a dezvăluit ulterior presa.

În termeni populari, asta înseamnă că nu mai erau prea multe de făcut, însă trebuia încercat, așa că familia Stoica sa adunat de pe jos și a intrat în lupta în care au aruncat tot.

Bani, relații, lacrimi, rugăciuni, drumuri la spitale și mănăstiri, timp petrecut pe lângă ușii din spatele așteptării sau speranța a rămâne cu toții în viață”.

„Rivalii îi strigau “SCLAVUL lui Gigi Becali”

„În tot acest timp, MM discuta fotbal la televizor, mergea în deplasări cu echipa, se anume oameni care îi răspunde la contre în mass media, rivalii îi strigau «SCLAVUL lui Gigi Becali», iar peluzele continuă să scandeze refrenul celebru cu Teodora.  Totul normal, așadar, pentru că MM na suflat o vorbă despre ce-l chinui”, a dezvăluit jurnalistul într-o postare amplă, pe rețelele de socializare.

„E posibil să fi devenit vegan tot pentru a-și ajuta fata”

Pentru a-și ajuta fiica, Mihai Stoica a renunțat la viața de noapte, dar și la carne. 

„Cred că încercarea asta la apropiat și mai tare de Dumnezeu și e posibil să fi devenit vegan tot pentru a-și ajuta fata.

«Nu mănânc nimic procesat, nu mănânc zahăr. Zahărul mi-l iau din fructe, proteină animală 20%, în rest 80% legume, fructe și semințe, dar cât mai crude, aproape nimic gătit”, dezvăluia Teodora, anul trecut, într-un interviu. Interviu în care fata lui MM a mai lăsat să scape ceva: „ Toate mesele sunt cu TATA, mâncăm aproape tot timpul împreună”

 

Daniel Șendre: MM a primit șansa de la soartă să se mai poată numi om, tată 

„Arogantul ăla e un tată de toată isprava! Discreția și decența acestui bărbat sunt absolut remarcabile. Mă bucur pentru că familia a câștigat lupta cu cancerul. Mă bucur nespus pentru Teodora și pentru că face că pot să fac în continuare mișto de enervantul ăla.

MM a primit șansa de la soartă să se mai poată numi om, tată și să le primească pe toate de la rivali și peluze, în picioare. Zâmbind chiar, deși chinul la albit fără vrem”, a adăugat jurnalistul.

Mihai Stoica: ”Nu mi-aș fi dorit să se afle chiar așa în detaliu”

Mihai Stoica a reacționat imediat la postarea emoționantă a jurnalistului. Acesta a recunoscut că a preferat să fie discret în ceea ce privește viața personală, motiv pentru care nu a făcut public cazul fiicei sale. 

„Nu mi-aș fi dorit să se afle chiar așa în detaliu, dar prefer să-ți mulțumesc aici în loc să o faci în privat. Respect, omule și multă sănătate tuturor, indiferent de culorile iubite. Doamne ajută!”, a fost răspunsul oficial al stelistului, pe rețele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel