Drama neștiută a Irinei Loghin. A avut probleme grave de sănătate și n-a putut rămâne însărcinată până la 36 de ani: "Am avut ambele sarcini toxice. Eram piele și os..."

Data publicării:
Sursa foto: Irina Loghin, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Irina Loghin, Facebook

Irina Loghin și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare dramă din viața ei. 

Irina Loghin este una dintre cele mai iubite artiste. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și ajunge mereu la sufletele oamenilor cu piesele ei, îndrăgita interpretă de muzică populară ascunde o dramă de nedescris. 

Irina Loghin a avut probleme grave de sănătate și n-a putut rămâne însărcinată până la 36 de ani

Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei. Deși acum e mamă a doi copii minunați, Irina Loghin s-a chinuit ani la rând să rămână însărcinată. Vedeta a reușit abia la vârsta de 36 de ani să devină mamă. Cântăreața a aflat că nu poate rămâne gravidă deoarece avea o trompă înfundată.

 „Atunci parcă nu-ți dai seama ce ți se întâmplă. Pe Ciprian l-am făcut la 36 de ani, nu mi-l dădea Dumnezeu până atunci. Am aflat la Târgu Mureș de un profesor bun și m-am dus la un control să văd ce se întâmplă, care e motivul pentru care nu rămân însărcinată.

Și am aflat că aveam o trompă înfundată și din cauza asta nu devenisem mamă atâția ani. La o lună de zile după ce mi-a dat un tratament, am rămas cu Ciprian. Iar Irinuca a venit nepregătită.', a spus irina Loghin pentru Ciao!

Irina Loghin: „Am avut ambele sarcini toxice”

Artista a recunoscut că a avut ambele sarcini toxice și chiar ajunsese piele și os, deoarece nu putea să mănânce și îi era foarte rău. 

„Am avut ambele sarcini toxice. Primele patru luni au fost cele mai grele. Când a început să miște sarcina, mi-am mai revenit, parcă nu mai eram nici gravidă. Eram piele și os, nu mâncam nimic. Am întrerupt și cântatul. Am plecat la țară la mama, iar cele două surori ale mele care erau și ele acolo au fost alături de mine. Nu voiam să mănânc nimic, dar ele îmi pregăteau tot felul de lucruri. Mama era mai haioasă de felul ei și de la sarcină m-am trezit cu niște frisoane groaznice. Era caniculă, luna lui cuptor, iar sora mea mi-a făcut focul în casă. Și-a văzut mama focul când venise de la câmp, de la prășit de porumb, și nu înțelegea ce se întâmplă, i-a zis sora mea. S-a minunat mama și a zis că ne vor da oamenii ăștia în jurnale, cu focul aprins în iulie.', și-a adus aminte artista.

Irina Loghin a fost la un pas de moarte

O altă întâmplare care a marcat-o profund pe îndrăgita artistă a fost momentul în care a fost la un pas să fie devorată de o haită de lupi. 

'Am rămas marcată pe viaţă de o întâmplare destul de emoţionantă. Faptul că stăteam într-un cătun, veneau lupi. Fratele meu cu un vecin au zis să merg să duc oile înapoi. Şi m-am dus, am urcat prin lăstărişul ala, până sus. Îmi era puţin urât.Când am ajuns acolo, acolo erau foarte mulţi scaieţi din aştia cu mărăci, care agăţau. Şi lângă ei văd un câine. Stătea cu capul în jos şi când m-a simţit a făcut ochii mari la mine. Aveam o căţeluşă lup şi am crezut că este căşeluşa mea Dolfa. Când m-am dus mai aproape mai erau vreo şase, şapte. Erau haită de lupi. Am început să ţip. Fratele era destul de departe de mine. Oile au mirosit treaba asta…m-au şi auzit ţipând şi au început să fugă. Eu după oi şi lupii după mine. Fratele şi celălalt băiat au început să fluiere când m-au văzut că coboram. Şi am rămas cu o teamă', a povestit Irina Loghin într-un interviu mai vechi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel