Drama neștiută a Gabrielei Cristea. Vedeta nu lua în calcul să devină mamă: "Am stat internată în spital câteva zile"

Gabriela Cristea, foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, foto Instagram

Gabriela Cristea și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai grele momente din viața ei. 

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. De-a lungul timpului, vedeta a preferat să fie discretă în legătură cu viața personală.  Cu toate astea, recent, Gabriela Cristea și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a dezvăluit una dintre dramele din adolescență, care au marcat-o profund. Mai exact, soția lui Tavi Clonda a făcut un avort la vârsta de 19 ani, din cauza unor complicații.

”Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, spunea ea într-o emisiune de la Kanal D.

 

Acum, Gabrial Cristea se bucură de cele două fetițe pe care le are împreună cu Tavi Clonda.

 

Gabriela Cristea a apelat la ajutorul unui psiholog

 

Gabriela Cristea a mărturisit că această boală i-a afectat sistemul nervos vegetativ și din această cauză se confrunta cu atacuri de panică. Ba mai mult, bruneta spune că a avut și unele fobii, mai ales după ce a rămas fără gust și miros, de frică că un eveniment tragic s-ar putea petrecere fără ca ea să își dea seama. 


„Dar am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ. Am și vorbit cu psihologul emisiunii 'Mireasa' și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.


Am avut și fobii în timpul bolii. Când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show, de pe Antena Stars. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 23 noi 2021, 12:24 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience