Drama neștiută a artistului crescut de bunica oarbă. Acesta a aflat că mai are foarte puțin de trăit: „Ea m-a salvat”

Data publicării:
Georgel Nucă, sursa instagram
Descriere foto: Georgel Nucă, sursa instagram

Georgel Nucă ascunde în spate o dramă de nedescris. Interpretul de muzică populară a trăit un adevărat coșmar,  fiind crescut și salvat  de bunica oarbă.

Goergel Nucă este unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică populară. În spatele succesului, dar și a zămbetului debordant, cântărețul ascunde o drama greu de descris în cuvinte. Acesta are ochii plini de lacrimi de fiecare dată când își aduce aminte de bunica sa nevăzătoare care, deși nu mai putea zări lumina soarelui încă de la vârsta de 21 de ani, a decis să îl ia pe acesta în grija sa, departe de casa părintească, unde mama, tatăl și cei patru frați ai săi erau tot timpul puși pe scandal.

Artirul a mărturisit că a trăit alături de bunica lui într-o casă sărăcăcioasă și a fost nevoit să învețe să gătească de la vârsta de 7 ani, dar și să cerșească de la oamenii din sat pentru a avea ce pune pe masă.

Georgel Nucă a declarat cu ochii inundați de lacrimi că a suferit enorm de mult atunci când bunica lui a decedat. Cu puțin timp înainte ca femeia care l-a îngrijit să-și dea ultima suflare, artistul a aflat că suferă de o tumoră canceroasă ce evoluează rapid. Din dorința de a nu-și face bunica să sufere, acesta nu i-a dat vestea tristă, însă l-a ajutat din Ceruri să scape de această boală nemiloasă.

„Am mers cu o colegă la un ecograf. O cunoșteam pe doamna doctor. După ce acea colegă și-a făcut ecografie, doamna doctor mi-a zis să mă întind, să îmi facă și mie una. A văzut că am o malformație la ficat. Eu îi ziceam că sunt bine, sănătos, nu am eu probleme. După patru-cinci luni am făcut un computer tomograf și atunci a ieșit din nou acea formațiune. Nici atunci nu am crezut. Am mai făcut câteva analize, atunci am crezut că îmi cade lumea în cap. Am mai discutat cu un medic și mi-a zis că trebuie să mă operez urgent, pentru că ea creștea. M-am operat, cinci ore a durat, era cât o portocală”, a povestit Georgel Nucă, la Acces Direct.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel