Drama neștiută a Angelei Similea. Dezvăluirile cutremurătoare ale artistei: “Cu două zile înainte să moară, s-a trezit din pat. Am rămas şocată”

Data publicării:
Angela Similea, foto Facebook
Descriere foto: Angela Similea, foto Facebook

Angela Similea și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai mare dramă din viața ei. 

Angela Similea este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că interpreta de muzică ușoară ascunde o dramă de nedescris.  Totul are legătură  cu regretatul ei soț, Victor Surdu. Fostul politician s-a stins din viață cu mai bine de 11 ani în urmă. Acesta a fost răpus de cancerul pancreatic în aprilie 2011, la 63 de ani. A făcut tot posibilul pentru a trata această afecțiune, însă fără succes.

Drama neștiută a Angelei Similea

Angela Similea a povestit că a rămas șocată de gestul fostului ei soț, Victor Surdu, înainte să moară. Mai exact, bărbatul  s-a ridicat din pat pentru a cânta la pian, deși era foarte slăbit.

„Cu două zile înainte să moară, s-a trezit din pat și s-a apucat să cânte la pian. Am rămas șocată. Era atât de slăbit încât abia avea putere să apese pe clape.”, a povestit Angela Similea cu ceva timp în urmă, notează bzi.ro.

Angela Similea a povestit că întrea ea și fostul soț a fost o dragoste adevărată.

„A fost dragoste că în povești. Avea un respect enorm pentru mine. Mă cunoștea de pe scenă. Mi-a spus că și-a făcut un pariu cu el însuși că o să mă cucerească. Era extraordinar de romantic, dar și o furtună. Avea o forță de muncă extraordinară. Am acceptat ceea ce s-a întâmplat, dar mi-e greu.”, a adăugat renumita artistă.

Cu cine a mai fost căsătorită Angela Similea

Angela Similea a fost căsătorită de 4 ori și are un băiat pe nume Sorin. Primul soț a fost Andy Constantin, un electrician, al doilea a fost chitaristul Sorin Movileanu, căruia Angela Similea i-a oferit un băiat, pe Sorin. Cel de-al treilea soț al artistei a fost Jan Hilgen, un olandez care l-a adoptat pe Sorin iar al patrulea a fost Victor Surdu


În căsătoria cu olandezul Jan David Hilgen, Angela a povestit că a fost traumatizată.


„Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam (…) Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. (…) Ei bine, soțul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală – eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa -, băutura, și mă apostrofa: «Ce ești tu? Cine ești tu? Tu ești un nimeni, un r***t…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreț. A și plecat până la urmă”, a mărturisit artista într-un interviu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel