Drama neștiută a Alinei Eremia. Care a fost cel mai dificil moment din viața artistei

Data actualizării: | Data publicării:

Alina Eremia a trecut prin momente grele înainte de a deveni celebră. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre dramele din viața ei.

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Piesele ei au ajuns în cele mai înalte top-uri muzicale și i-au adus milioane de fani. Puțini sunt cei care știu dramele prin care a trecut aceasta până să ajungă celebră.

Aceasta a muncit extrem de mult pentru a ajunge omul de astăzi. Alina Eremia a mărturisit că s-a lovit de prima dezamăgire atunci când a vrut să-și înceapă cariera solo. Artista își dorea foarte mult acest lucru, însă, din nefericire, toate ușile se închideau în fața ei. 

”Am avut prima dezamăgire când am vrut să-mi încep cariera solo, am vrut să-mi urmez visul de a avea o carieră solo. Îmi doream să continui această evoluție, dar eram în trupă, în „Lala Band”. Am fost dezamăgită pentru că oamenii nu mi-au dat o șansă, studiourile... nu au fost întotdeauna ușile deschise, a durat destul de mult timp să-i conving că se poate, că muncesc mult la lucrul ăsta”, a povestit Alina Eremia într-o emisiune Tv.

Alina Eremia a început să cânte de la vârsta de 4 ani și este conștientă că fără multă muncă nu ar fi reușit să ajungă omul de astăzi. Artista a mărturisit că cel mai frumos moment din cariera sa a fost atunci când și-a auzit pentru prima oară piesa la radio. 

”Din „Lala Band” era Sore lansată, iar eu am fost a doua. A durat mai bine de 1 an de zile... pentru o fată cu multe așteptări și cu foarte puțină răbdare... stau prost la capitolul răbdare. Până să lansez piesa a durat. Am avut noroc și sunt foarte recunoscătoare pentru asta, a fost anul ăla în care nu am renunțat. Fără muncă, nu e posibil nimic. De la 4 ani am început să cânt și de atunci, nu m-am oprit. Succesul nu vine peste noapte... Am depus toate eforturile posibile și o să fac acest lucru în continuare. Nimic nu se compară cu momentul în care îți asculți prima dată piesa la radio”, a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel