Drama fiului lui Orlando Zaharia de la Chefi la Cuțite: "Nu a mâncat o bomboană în viața lui"

Data publicării:
Chef Orlando Zaharia, captură Youtube Chefi la Cuțite
Descriere foto: Chef Orlando Zaharia, captură Youtube Chefi la Cuțite

Orlando Zaharia, juratul îndrăgit din emisiunea „Chefi la Cuțite”, a dezvăluit recent o parte emoționantă din viața sa personală, legată de afecțiunea fiului său, Andreas.

Într-un moment de sinceritate, chef-ul a împărtășit publicului momentele dificile prin care a trecut alături de fiul său.

„Băiatul meu nu are voie să mănânce fructoză, zahăr, gluten. El nu a băut un suc în viața lui. Nu a mâncat o bomboană sau ceva dulce în viața lui. Când era mic, el nu putea să spună, că nu vorbea, dar vomita și i se făcea rău și noi nu știam de la ce", a mărturisit Orlando Zaharia în cadrul emisiunii.

Fiul său, Andreas, în vârstă de 18 ani, suferă de intoleranță la fructoză și gluten, o afecțiune care a adus numeroase provocări în viața lor de familie. Orlando a dezvăluit unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut alături de fiul său: „Cel mai greu moment din viața mea… momentul acela când băiatul meu a ajuns la spital cu insuficiență hepato-renală și eu eram pe val, lucram la președinție și nimeni nu putea să mă ajute și doctorii fugeau de mine. Am dormit împreună cu soția mea într-o mașină, în curtea spitalului, până când și-a revenit”, a spus acesta.

Afecțiunea lui Andreas nu a fost ușor de diagnosticat. Orlando și soția sa au fost nevoiți să treacă prin numeroase investigații medicale pentru a afla exact ce are fiul lor. „De mic, băiatul meu a avut o problemă pe care o are și acum. Noi nu știam și când, ca orice mamă, începi diversificarea, îi dai tot felul de alimente (...). I-am făcut și biopsie hepatică, am umblat foarte mult ca să descoperim toate lucrurile astea… doi ani și jumătate. Era un drăgălaș foarte puternic, care reținuse foarte multă apă. Este o amintire pe care nu ai cum să o uiți”, a adăugat Orlando Zaharia.

Orlando a fost la mulți doctori până să afle cu exactitate afecțiunea fiului său. Juratul și soția lui au mers sa facă investigații atunci când au văzut că Andreas se confrunta somnolență excesivă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel