Dragostea plutește în aer pe 2 martie! Cea mai romantică zi a anului 2023!

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Află ce poți face pe 2 Martie! Iată că astrele ne pregătesc un mărțișor special!

Da, doamnelor și domnilor! Ați citit bine. Pe 2 martie avem cea mai romantică zi a anului 2023! Bine, voi îi puteți spune cea mai iubibilă/drăgăstoasă/aventuroasă zi!

Venus se întâlnește cu Jupiter în semnul Berbecului! Micul și Marele Benefic își dau întâlnire pe tărâmul pasiunii!

Venus(Micul Benefic) este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. O reprezintă pe Afrodita. Poziția acestei planete în harta noastră natală arată plăcerea, modul în care ne exprimăm afecțiunea, de cine suntem atrași, dar și feminitatea. Pe lângă faptul că ne oferă indicii despre obiceiurile noastre legate de cheltuieli și despre ce fel de estetică ne atrage, Venus ne arată în ce fel de relații prosperăm și ce ne stârnește plăcerea. Practic, poziția lui Venus ne arată ce ne face fericiți în dragoste.

Jupiter/Zeus este cel care oferă oportunități, șanse, câștiguri, vine cu abundență. În mitologie el era cel care făcea legile, dar tot el le încălca. Din punct de vedere astronomic, Jupiter este a cincea planetă de la Soare și cea mai mare din Sistemul Solar. 

Caracteristicile acestei planete sunt: abundența, încrederea, expansiunea, dreptatea, optimismul, înțelepciunea, filosofia, credința.

Jupiter mai stă în Berbec până pe 16 mai. Ne aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

Jupiter în Berbec vine și zice chiar așa, „naște-te, vino pe lume, nu mai sta” Avem un impuls extraordinar, să ne ducem, să cucerim, să obținem ceea ce ne dorim.

Venus își va începe tranzitul în Berbec pe 20 februarie. Vom fi direcți și cinstiți, și ne vom dori același lucru în schimb (deși dacă un partener pare prea disponibil, ne putem plictisi pentru că nu ne pierdem niciodată apetitul pentru fiorul vânătorii). Vom fi atrași de oameni datorită atitudinii lor încrezătoare și sincere, precum și a atracției lor sexuale aprinse. Dacă te plac, vei şti clar!

Vom tânji la relații pasionale și energice. O mulțime de aventuri spontane, mereu în căutare de fiori și sex la fel de electrizant. Ne va plăcea să ne distrăm și vom fi destul de jucăuși în intimitate - sau chiar atunci când vom flirta. De asemenea, vom avea un ego imens. Vom dori să simțim că am învins competiția pentru afecțiunea celuilalt. O victorie majoră pentru noi.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel