Dragostea în pandemie. Cum au fost afectate relațiile în perioada izolării. Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Nora Neghină, psihoterapeut. Interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Nora Neghină, psihoterapeut. Interviurile Spectacola și DC News

Nora Neghină, psihoterapeut, vine la interviurile Spectacola și DC News, sâmbătă, de la ora 11:30, pentru a vorbi despre cum a afectat pandemia de coronavirus zona relațiilor.

Pandemia de coronavirus a schimbat viețile multora. Cupluri care petreceau timp împreună seara, după serviciu, sau în weekend, s-au trezit în situația de a sta alături de partener 24 de ore din 24. 

Chiar dacă restricțiile s-au mai relaxat, iar viața a început să-și revină peun  făgaș normal, multe reguli au rămas în picioare. Distanțarea socială, munca de acasă, încercarea de a stopa răspândirea virusului ucigaș, ne fac să petrecem tot mai mult timp acasă, cu familia. 

„Ce-i mult strică”, „Mai răruț că-i mai drăguț”, sunt căteva zicale din popor. Psihoterapeutul Nora Neghină va spune cât adevăr și cât mit se află în spatele acestor cuvinte.


De asemenea, specialistul va explica ce se va întâmpla cu relațiile atunci când lucrurile vor reveni la normal, iar timpul petrecut împreună se va reduce considerabil.

Cum a afectat toată această perioadă zona relațiilor și cum pot gestiona cuplurile certurile care ar putea apărea, aflați sâmbătă, ora 11:30, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

 

Youtube video image

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel