Dragoș Pătraru, confirmat cu Covid-19: „La cât de rău îmi e de 3 zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fara vaccin”

Data actualizării: | Data publicării:
Dragoș Pătraru, sursa foto Facebook
Descriere foto: Dragoș Pătraru, sursa foto Facebook

Dragoș Pătraru trece prin clipe grele după ce a fost confirmat cu Covid-19. Ce spune despre starea lui de sănătate? 

Dragoș Pătraru a fost infectat cu virusul Covid-19, chiar dacă este vaccinat cu schema completă. Realizatorul emisiunii de la Prima TV, Starea Nației, a confirmat că trece prin acest coșmar și a dezvăluit cum se simte. 


Inițial, anunțul a fost făcut de producătorii emisiunii pe pagina de Facebook, iar Dragoș Pătraru a adăugat un comentariu la acea postare și a dezvăluit care este starea lui. 


"Oficial: Dragos Patraru are Covid, astfel că podcasturile din săptămâna 11-17 octombrie sunt anulate și, foarte important, Ştefania Cîrcu va prezenta Starea Nației în această perioadă. De la aceeași oră: 22:30.Neoficial: Valul 4 este o conspirație a iluminaților. În august, ei erau în concediu, așa că l-au infectat acum pe Pătraru ca să o poată vedea și ei la treabă pe Ștefania. Cert e că ne revedem luni, la 22:30, la Prima TV!", este postarea de pe pagina de Facebook a emisiunii "Starea nației". 


Dragoș Pătraru spune că la cât de rău îi este în prezent nu știe cum ar fi decurs totul dacă nu s-ar fi vaccinat. Prezentatorul TV le-a transmis un mesaj celor care nu cred în importanța vaccinului și le-a explicat că imunizarea nu te scapă de infecția cu virusul Covid-19 ci te ajută să treci mai ușor prin boală. 


"Mulțumesc pentru vorbele frumoase, promit să fiu bine. Constat cu regret că încă pot respira fără ajutor oameni care când aud de cineva că are covid spun: dar parca era vaccinat! Înțelegem că vaccinul nu garantează că nu iei covid, ci te ajută să nu mori daca il iei sau râmânem aceiași ignoranți needucați ai Europei? PS: La cât de rău îmi e de trei zile, nu cred că aș fi trecut prin boala asta fara vaccin. Să vă fie bine!", a scris prezentatorul TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel