Dragoș Pătraru a reziliat contractul cu Prima TV. Motivul pentru care prezentatorul a luat această decizie: „Am încercat până în ultimul moment”

Data publicării:
Dragoș Pătraru, sursa foto Facebook
Descriere foto: Dragoș Pătraru, sursa foto Facebook

Dragoș Pătraru a dezvăluit motivul pentru care a decis să rezilieze contractul cu Prima TV. 

Dragoș Pătraru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Recent, omul de televiziune a șocat pe toată lumea, după ce a anunţat miercuri seară că a luat decizia de a retrage emisiunea Starea Naţiei de la Prima TV.

Dragoș Pătraru a reziliat contractul cu Prima TV

Dragoș Pătraru a decis să își retragă emisiunea „Starea nației”, de la Prima TV. Anunțul a fost făcut de către prezentator, pe contul său de YouTube. În continuare emisiunile Starea Naţiei vor putea fi văzute zilnic, pe canalul de Youtube. În postarea sa, Dragoș Pătraru a lăsat să se înțeleagă că decizia a fost luată în urma unor neînțelegeri financiare. 

“Relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică, în sensul că noi livram marfa la zi, fără nicio întârziere, iar clientul nostru nu plătea marfa livrată la timp, acumulând întârzieri pe care noi nu le puteam accepta.

Astfel, între a avea în continuare emisiune la televizor şi stima de sine, pe care aproape că o pierdusem, am ales să salvez stima de sine. Decizia e luată de ceva timp, am încercat până în ultimul moment să negociem, să rezolvăm cumva, nu s-a putut”, a spus Dragoş Pătraru.

 Emisiunea Starea Naţiei a împlinit zece ani, în luna februarie a acestui an. 

“Mulţumim postului Prima TV, înseamnă jumătate din existenţa acestei emisiuni, dincolo de lucrurile care ne despart acum trebuie să spun că ne-am bucurat aici, cu inevitabilele discuţii şi frecuşuri, de libertate.

Libertatea de a spune ce credem noi că trebuie spus, ceea ce poate de multe ori a însemnat şi sa gresim, sa fim drepti sau sa spunem prostii. Dar am făcut totul cu buna credinta. Şi am fost lăsaţi sa facem asta. Ceea ce, mai ales în lumea de azi, e ceva foarte rar. Iar pentru noi asta a însemnat mereu aproape totul.

Îmi doresc ca oamenilor de aici să le fie bine şi le mulţumesc pentru eforturile de multe ori supraomeneşti pe care le fac pentru ca totul să meargă”, a mai spus Dragoş Pătraru.

Cu toate astea, prezentatorul TV a precizat că este dispus să facă o renegociere a contractului cu Prima TV, asta dacă se vor înțelege pe partea financiară. 

“Partea asta n-a apărut la tv, pentru că, în ultimul moment, am acceptat, în urma negocierilor, să scoatem partea asta, în speranţa că discuţiile de vineri, sâmbătă, marţi, azi vor avea alte rezultate decât vorbe.

N-a fost să fie, aşa că noi ne vedem de drumul nostru, iar dacă Prima TV achită datoriile faţă de noi ne putem aşeza la masă pentru o nouă înţelegere. Deocamdată, noi am reziliat contractul pentru neplată. E atât de simplu”, a mai spus Pătraru.

Prima TV, reacție la plecarea lui Dragoș Pătraru din televiziune

În urma anunțului făcut de Dragoș Pătraru, postul de televiziune, Prima TV, a avut și o reacție în acest sens:

„Respectăm decizia lui Dragoș Pătraru. Le mulțumim pentru cei cinci ani de colaborare, lui și echipei, și le urăm succes”, a transmis Prima TV, pentru FANATIK.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel