Dragoș Dolănescu, plătit cu ouă și mălai pentru ședințele de psihologie. Cum se descurcă în Costa Rica, după ce a rămas fără postul de parlamentar: „O meserie extraordinar de frumoasă”

Data publicării:
Dragoș Dolănescu, foto Facebook
Descriere foto: Dragoș Dolănescu, foto Facebook

Dragoș Dolănescu dezvăluie că a fost plătit în alimente pentru ședințele de psihologie. 

Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu, este stabilit în Costa Rica, de mai mulți ani. Psiholog la bază, el a ajuns, în 2018, pe un post de parlamentar. Potrivit legislației din acea țară, nu mai poate candida pentru niciun post în politică timp de patru ani, astfel că Dragoș Dolănescu a fost nevoit să se întoarcă la meseria de bază, după terminarea mandatului. 

"În Costa Rica, după Constituție, nu există carieră paralmentară. Poți să ajungi o singură dată și apoi te întorci la cariera principală pe care o ai. A fost o mândrie să reprezint popurul costaricanilor în Parlament. Să vedem peste trei ani, când or să fie din nou alegeri.", a spus Dragoș Dolănescu la Antena Stars.

Era plătit cu ouă și mălai pentru ședințele de psihologie


Dragoș Dolănescu este foarte atașat de oamenii din Costa Rica. Acesta mărturisește că au fost momente când i-a tratat pe oameni fără bani, primind de la aceștia, în schimb, diverse alimente. 

"Psihologia este o meserie extraordinar de frumoasă pe care eu o iubesc foarte mult, mai ales pentru că eu am învățat și în România, la facultatea de stat și apoi am făcut un doctorat în psihiatrie în Madrid. Oamenii de acolo nu au o situație financiară foarte bună făceau plata pentru ședințe cu diverse alimente. Înainte mie îmi plăteau cu ouă, cu mălai, cu banane. Este locul unde eu locuiesc și eu îmi desfășor activitatea. Oamenii au mare nevoie. Acum, tariful minim este de 100 de dolari pe ședință." a mai spus acesta, potrivit SpyNews.

 

Ion Dolănescu, ultima dorință. Ce l-a rugat artistul pe fiul său, Dragoș, înainte să moară

Dragoș Dolănescu a făcut noi dezvăluiri despre regretatul său tată.

Ion Dolănescu s-a stins din viață în anul 2009, lăsând în urmă o familie îndurerată și extrem de multe melodii, care să-l țină în continuare viu între cei care l-au iubit. Chiar dacă cei doi fii ai interpretului, Dragoș și Ionuț, sunt în continuare la cuțite, după moartea tatălui lor, aceștia vorbesc adesea despre el și rememorează clipele frumoase trăite alături de cel care le-a dat viață. Dragoș Dolănescu, care locuiește de ani buni în Costa Rica, acolo unde este și deputat, a vorbit acum despre ultima dorință pe care a avut-o regretatul artist, înainte să părăsească această lume. Acesta își dorea cu orice preț ca fiul său să nu-și uite limba maternă, chiar dacă a ales să trăiască departe de țara natală.

„Eu am învățat limba română după ce am venit singur în România. Eram adolescent. M-am înscris la Liceul Cervantes. Mai târziu am început să vorbesc bine limba română. Tata mereu mi-a spus să nu uit limba română și să vorbesc și cu sora mea, Carla, care acum este medic în Spania. Carla a studiat în România și a locuit în strada Caimatei. Tata o iubea foarte mult.”, a declarat Dargoș Dolănescu pentru viva.ro.

 

Copiii regretatului artist nu văd nicio urmă de împăcare

Recent, Dragoș Dolănescu vorbea despre conflictul dintre el și fratele său, care a izbucnit în urmă cu 13 ani. Acesta nu mai vedea atunci vreo urmă de împăcare, pentru că mentalitățile diferite, dar și alte lucruri, îi fac să fie extrem de diferiți, de unde se justifică și neînțelegerile. 

”Nu cred că ne vom împăca vreodată. Gândim diferit, avem poteci diferite în viață, până și pielea e de altă culoare, dar și ochii. Doar numele e comun. Dar, nu se știe în viață, numai apele râului nu dau înapoi. Îi urez sănătate! Continuarea o știe el…era și un amuzant banc ceaușist, care îi plăcea și tatălui nostru.”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit ego.

Ionuț Dolănescu este proprietarul locuinței în care a locuit Ion Dolănescu de-a lungul vieții sale. Acesta a investit extrem de mulți bani pentru a o renova și pentru a putea locui, la rândul lui, în acea locuință. În acest sens, Dragoș Dolănescu își exprima regretul cu privire la faptul că nu va mai putea intra niciodată în imobilul în care are atât de multe amintiri cu tatăl său.

”Mi-e dor de acea casă, recunosc. Dar nu mai vreau să mai intru acolo vreodată. Este a lui Ionuț, a făcut modificări, totul este acum schimbat. Vreau să păstrez în amintire acea casă, așa cum era când trăia părintele nostru.”, a mai declarat acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel