Dragoș Dolănescu, MOTIVUL pentru care s-a vaccinat de cinci ori: „Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine”

Data actualizării: | Data publicării:
Dragoș Dolănescu, foto Facebook
Descriere foto: Dragoș Dolănescu, foto Facebook

Dragoș Dolănescu a vrut să fie un exemplu pentru cei care se tem de vaccin și s-a imunizat de cinci ori în America.

Dragoș Dolănescu a șocat o lume întreagă după ce a declarat că s-a imunizat de cinci ori cu trei vaccinuri diferite. Deputatul din Costa Rica a vrut să dea un exemplu tuturor și să demonstreze că vaccinul anti-Covid nu le va face rău. 


Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, Dragoș,  s-a vaccinat până acum de cinci ori, cu trei tipuri de vaccin diferite. Deputatul a mărturisit că întreaga sa familie a trecut prin boală, dar au reușit să se facă bine și să lupte cu virusul COVID-19. 


„Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica.


Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani.”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Click!.


Dragoș Dolănescu își dorește să revină în România pentru a ajunge la mormântul tatălui său. 


El a dezvăluit și care este situația pandemiei de COVID-19 în Costa Rica. Deputatul spune că sunt peste 5000 de cazuri de omicron și s-a declarat mereu ca fiind un susținător vehement al vaccinării, dar spune că oamenii au dreptul să facă ce vor și nu trebuie să fie constrânși. 


”Aici sunt peste 5000 de cazuri cu Omicron. Acestea sunt ultimele cifre: Îmi doresc să vin la primăvară în România. Abia aștept să ajung și la mormântul tatălui meu”, a adăugat el.

 

Războiul pentru averea lui Ion Dolănescu 

 

Ionuț Dolăescu și fratele său, Dragoș Dolănescu au fost la cuțite mai mult timp, după ce tatăl lor s-a stins din viață. Cei doi s-au judecat mai mult timp pentru averea primită de la tatăl lor. Se pare că acum, cei doi frați au îngropat securea războiului și au ajuns la gânduri mai bune. 

Recent, Ionuț Dolănescu a declarat că vrea să se mute în casa regretatului artist, Ion Dolănescu de pe strada Caimatei, din București. Acesta s-a gândit deja să înceapă renovările, ca în câteva luni să facă acest pas.

 

“Am decis să mă stabilesc în casa copilăriei mele, în casa tatălui, de pe strada Caimatei. Ca atare, am luat legătură cu un architect şi am ajuns amândoi la concluzia că locuinţa are urgent nevoie de îmbunătăţiri.

Nici nu mă miră, fiindcă imobilul are peste 100 de ani vechime, iar tata nu s-a mai îngrijit foarte tare de soarta ei în ultima perioadă a vieţii sale”, a declarat Ionuţ Dolănescu pentru impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel