Dragoş Dolănescu, dezvăluiri neașteptate despre povestea de dragoste dintre tatăl său și Nadia Comăneci: „A purtat-o mereu în suflet, până la sfârşitul vieţii”

Data publicării:

Dragoș Dolănescu a vorbit despre povestea de dragoste dintre tatăl său și Nadia Comăneci.

Toată lumea îi știe pe Nadia Comăneci și Ion Dolănecu, însă puțini sunt cei care știu că cei doi s-au iubit și au format un cuplu, în anii 80. Încă de pe atunci se zvonea că marea sportivă și artistul se gândeau și la căsătorie. 

Dragoş Dolănescu, dezvăluiri neașteptate despre povestea de dragoste dintre tatăl său și Nadia Comăneci

Ion Dolănescu ar fi fost îndrăgostit până peste cap de marea campioană. Cu toate astea, artistul nu a reușit să ajungă cu ea la altar. Între cei doi era o diferență de 17 ani, dar asta nu i-a împiedicat pe cei doi să formeze un cuplu. La vremea respectivă, Nadia Comăneci avea doar 25 de ani. Exceptând acest aspect, Nadia Comăneci și Ion Dolănescu au fost împreună timp de patru ani de zile. Dragoș Dolănescu a vorbit despre relația dintre tatăl său și marea sportivă. 

„Eu cred că este un sentiment de bucurie naţională, Nadia este a fost şi va fi o mândrie pentru eternitate, tata ţinea foarte mult la ea, nu numai că sportiv, ci şi ca persoană. Îi urez bucurii, la mulţi ani şi lucruri frumoase pentru viaţa ei. Tată, dacă ar fi trăit, i-ar fi cântat Nadiei piesa „M-am născut lângă Carpaţi', Nadia este mândria noastră, tata era un naţionalist. Tata vorbea la superlativ despre ea, dar nu despre sentimentele lui pentru ea, a fost un cavaler, niciodată nu a povestit despre femeile pe care le-a iubit. Eu cred că i-a fost tare dragă şi că a purtat-o mereu în suflet, până la sfârşitul vieţii, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Playtech Știri.

 „Ea avea alţi prieteni, dar el o iubea în secret”

„Ion Dolănescu îmi spunea: „Singura femeie cu care m-aş însura ar fi Nadia Comăneci”. Era o simpatie între ei, dar nu dragoste declarată, nu ştiu dacă au mers mai departe. Ea avea alţi prieteni, dar el o iubea în secret. S-au întâlnit prima dată la un restaurant din Capitală, al cărui şef era un prieten comun. Mergeau împreună la mare, la chefuri… Şi Nadiei îi plăcea de Ionaş, pentru că îl vizita acasă. Şi mama Nadiei se înţelegea foarte bine cu Ionaş.

De la Ionaş din casă a plecat Nadia din ţară. Un român care locuia în SUA şi pe care îl întâlnise în turneu a venit în vizită la el. De acolo am plecat Ionaş, Nadia, eu şi acel român la una dintre finele lui. Acolo s-a apropiat Nadia de „american”.

La câteva zile după acea vizită, am auzit că Nadia a plecat din ţară. Apoi am fost chemaţi la miliţie şi eu, şi Ionaş, să dăm declaraţii despre fuga Nadiei din ţară, dar noi nu ştiam nimic. Atunci, Ionaş a pierdut orice legătură cu Nadia şi a fost foarte dezamăgit', a declarat Ileana Constantinescu, potrivit Adevarul.ro.

Citește și: Dragoș Dolănescu, șocat de suma de bani pe care o cere fratele său, Ionuț, la evenimente: „Pentru banii ăștia...”

Ce mesaj a primit Adela Popescu de la Mihaela Rădulescu. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta: „Ești tot ce ar trebui să fii”

Cum a fost Rona Hartner umilită de Primăria Capitalei, cu două săptămâni înainte de deces. Vestea care a dărâmat-o pe artistă

Zodiile care fac cea mai bună echipă la locul de muncă. Mihai Voropchevici: „Foarte mulţi s-ar aștepta ca aceştia să nu se înțeleagă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel