Dragoș Dolănescu, dezvăluiri neștiute din familie, la 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu: ”A murit speriată de un șarpe”

Data publicării:
Sursa foto: Ion Dolănescu și Dragoș Dolănescu, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Ion Dolănescu și Dragoș Dolănescu, colaj foto

Dragoș Dolănescu a făcut dezvăluiri neașteptate, la 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. 

Ziua de 19 martie este una neagră pentru cei care l-au iubit pe Ion Dolănescu. În urmă cu 13 ani, regretatul artist s-a stins din viață. Acesta a lăsat multă durere în urma lui. Dragoș Dolănescu, fiul cel mai al artistului, a dezvăluit un secret de familie, după decesul tatălui său. Acesta a povestit cum a murit străbunica lui, Sultana, bunica lui Ion Dolănescu, căreia regretatul artist i-a dedicat o melodie, intitulată chiar așa, ”Balada Sultanei”. Se pare că femeie s-a speriat  atunci când a văzut pe drum un șarpe, care a încercat să o muște. La scurt timp, femeia a decedat.

Dragoș Dolănescu: “Este o dramă a familiei noastre!”

Dragoș Dolănescu a mărturisit că le vorbește adesea copiilor săi despre bunicul lor, care a plecat mult prea repede dintre noi. 

”Copiii mei, Ion și Maria, întreabă de tatăl meu. Eu le povestesc copiilor mei despre familia Dolănescu, despre cântecele lui tata. De pildă, piesa Balada Sultanei vorbește despre Sultana, mama bunicii mele, Didina.

Sultana a fost bunica maternă a tatălui meu și a murit de tânără, iar mamaia Didina a rămas orfană la nici 7 ani. Este o dramă a familiei noastre! Pe vremuri, femeile se duceau la câmp sau în locurile în care munceau soții lor, să le ducă la prânz, mâncare caldă.

Sultana se ducea să-i ducă de mâncare soțului ei și a alergat-o un șarpe. S-a ascuns într-o casă, în timp ce se apropia de locul în care muncea soțul ei. El a văzut toată scena de la distanță și și-a dat seama ce se întâmplă. Străbunicul meu a reușit să omoare șarpele, care lovea în ușa casei, unde s-a ascuns străbunica mea, dar Sultana a murit de spaima pe care a tras-o!”, a declarat, pentru FANATIK, Dragoș Dolănescu.

Ce s-a întâmplat cu casa lui Ion Dolănescu

Ionuț Dolăescu și fratele său, Dragoș Dolănescu au fost la cuțite mai mult timp, după ce tatăl lor s-a stins din viață. Cei doi s-au judecat mai mult timp pentru averea primită de la tatăl lor. Se pare că acum, cei doi frați au îngropat securea războiului și au ajuns la gânduri mai bune. 

Ionuț Dolănescu a declarat că vrea să se mute în casa regretatului artist, Ion Dolănescu de pe strada Caimatei, din București. 

“Am decis să mă stabilesc în casa copilăriei mele, în casa tatălui, de pe strada Caimatei. Ca atare, am luat legătură cu un architect şi am ajuns amândoi la concluzia că locuinţa are urgent nevoie de îmbunătăţiri.

Nici nu mă miră, fiindcă imobilul are peste 100 de ani vechime, iar tata nu s-a mai îngrijit foarte tare de soarta ei în ultima perioadă a vieţii sale”, a declarat Ionuţ Dolănescu pentru impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel