Dragoș Bucurenci, confundat cu Dragoș Bucur. Val de reactii după ce actorul a făcut o dezvăluire neașteptată

Data publicării:
Dragoș Bucurenci și Dragoș Bucur, sursa instagram
Descriere foto: Dragoș Bucurenci și Dragoș Bucur, sursa instagram

Val de reacții după ce Dragoș Bucurenci a fost din nou confundat cu Dragos Bucur, în urma unui mesaj controversat postat de actor.

Dragoș Bucurenci le-a povestit fanilor din mediul online o întâmplare amuzantă petrecută recent. În urma uunui mesaj controversat postat de actorul Dragoș Bucur, cei doi au fost confundați. Jurnalistul a ținut să lămurească situația făcând chiar și o glumă. 

Dragoș Bucur a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a mărturisit că nu o să vaccineze și nu va purta mască.

”În cazul in care nu aveați pe cine să înjurați: nu mă vaccinez și nu port mască” scrie actorul Dragoș Bucur pe Facebook. 

În urma acestui mesaj, Dragoș Bucurenci a primit foarte multe mesaje, chiar și de la prieteni care i-au transmis că au rămas dezamăgiți de această decizie. Cu toate astea, jurnalistul nu s-a supărat, ba chiar s-a amuzat de această situație.

"Nu m-am supărat niciodată pe cei care m-au confundat cu mai celebrul meu tiz, Dragos Bucur. Nici n-aș fi avut de ce, confuzia era mereu în favoarea mea. Numai că de azi am o metodă foarte simplă prin care putem fi diferențiați: eu sunt ăla care se vaccinează și care poartă mască. N-aș fi scris despre această opțiune până la urmă personală a tizului meu, dacă nu m-ar fi amuzat până la lacrimi confuzia bunei mele prietene Toni Dohotariu, care n-a văzut bine autorul mărturisirii, dar s-a repezit să-i răspundă ca și cum aș fi scris-o eu.", a scris Dragoș Bucurenci pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel