Dragoș Bucur și-a închis toate rețelele de socializare. De ce a luat această decizie: „E o discuție foarte delicată”

Data publicării:
Dragoș Bucur, sursa foto Facebook
Descriere foto: Dragoș Bucur, sursa foto Facebook

Dragoș Bucur a vorbit despre social media și motivul pentru care a ales să renunțe la mediul online.

Dragoș Bucur este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România. Aceasta a decis să își închidă toate conturile de socializare și a explicat ce anume l-a făcut să stea departe de mediul online. 


„E o discuție foarte delicată și sensibilă. Care e șmecheria, de fapt, să afle lumea ce am mâncat eu la micul dejun sau cu ce m-am îmbrăcat sau ce poze mișto am făcut eu pe unde am fost? Mi se pare că hrănim așa un monstru care crește și nu se mai satură niciodată. Și, vorbind din perspectiva mea, îmi face rău”, a declarat Dragoș Bucur pentru PROTV.RO.


Dragoș Bucur pune decizia lui și pe seama vârstei. Prezentatorul TV spune că social media este mai mult pentru tânăra generație deoarece ei doresc să își expună viața privată în fața prietenilor sau colegilor. 


Pentru el, rețelele de socializare nu mai reprezintă un interes și a preferat să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. 


„Cred că are legătură cu vârsta, cred că se creează o altă ierarhie în viața oamenilor odată cu trecerea anilor. Am vorbit de curând cu fata mea, care e la vârsta adolescenței, despre chestia asta cu publicul, cu așa-zisele vedete din România și din afară... Care-i treaba? De fapt, nu e nicio valoare acolo. Dacă e o valoare, e prin produsul pe care-l arăți. Dacă ești un artist, important e ce produs prezinți”, a mai adăugat prezentatorul TV. 

 

În urmă cu 19 ani, Dragoș Bucur a primit o lovitură grea de la viață:

 

Actorul a fost diagnosticat în anul 2002 cu diabet, iar viața lui s-a schimbat radical din acel moment. 

 

„Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat. Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”, declara Dragoș Bucur în urmă cu mai mult timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel