Două noi fotografii cu William şi Kate, date publicităţii cu prilejul aniversării a 10 ani de căsătorie

Data actualizării: | Data publicării:
Ducele şi ducesa de Cambridge, sursa foto Instagram/ The Royal Family
Descriere foto: Ducele şi ducesa de Cambridge, sursa foto Instagram/ The Royal Family

Două noi fotografii cu prinţul William al Marii Britanii şi cu soţia sa, Kate, ducesă de Cambridge, au fost date publicităţii cu prilejul împlinirii a 10 ani de căsătorie. 

 

Imaginile, postate miercuri seara pe contul de Twitter al Palatului Kensington, în ajunul aniversării a 10 ani de căsătorie, au fost realizate săptămâna aceasta la palatul londonez de fotograful Chris Floyd.


În prima imagine, William şi Kate apar unul lângă celălalt, prinţul o priveşte pe Kate în timp ce aceasta se uită în depărtare. Cea de-a doua imagine îi înfăţişează pe cei doi îmbrăţişaţi în curtea palatului.


Kate poartă o rochie de culoare bleu, cu motive florale, şi celebrul ei inel de logodnă, acelaşi pe care prinţul Charles i l-a oferit mamei prinţului William, Diana, când cuplul şi-a anunţat logodna în 1981.

 

 

William a ales o cămaşă şi un pulover de culoare albastră, la care a asortat o pereche de pantaloni albastru închis, notează Agerpres. 


William şi Kate s-au căsătorit la Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011 şi au trei copii: prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel