Dosar penal pentru Laurențiu Reghecampf, după ce a fost acuzat de publicarea pozelor cu Anamaria Prodan goală: ''Stop joc!”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan continuă. Antrenorul s-a ales cu dosar penal după ce a fost acuzat de publicarea pozelor cu Anamaria Prodan goală.

De când a izbucnit scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, impresara și-a ținut la curent fanii cu toate informațiile legate de despărțire. Recent, în mediul online au apărut mai multe fotografii cu Anamaria Prodan goală, lucru care a a făcut-o pe vedetă să răbufnească. Impresara a declarat că va lupta până în pânzele albe pentru ca vinovatul să plătească pentru fapta lui.

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf pentru publicarea fotografiilor respective. Ulterior, bărbatul s-a ales cu dosar penal.

''STOP JOC!''. Organele abilitate ale statului urmează să-și pună cuvântul dacă Anamaria Prodan și copiii ei au fost furați de bărbatul perfect, soțul ideal, familist convins, care fuge după femeile din lumea... aia de nu ne place nouă. ''Celebrul'' Laurențiu Reghecampf și cine este responsabil de violarea vieții private ale subsemnatei Anamaria Prodan, prin sustragerea și publicarea pozelor nud cu aceasta! Cu deosebit respect, a dvs. Anamaria Prodan'', a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

 

 

Laurențiu Reghecampf a negat faptul că el a fost cel care a publicat fotografiile cu Anamaria Prodan goală. Dimpotrivă, acesta a precizat că a încurajat-o pe Anamaria Prodan să meargă la Poliție pentru a face dreptate în privința acestui caz.

”Cine mă cunoaște pe mine știe că nu vorbesc public despre problemele mele. Nu i-aș face Anamariei așa ceva (nr: să publice pozele). Pozele, este adevărat, mi le-a trimis pe mail. I-am spus că mailurile le-am șters și din căsuță. Am încurajat-o să meargă la poliție. Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru”, a spus el la Realitatea Plus.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel