Doru Gușman, prima reacție după sora lui Petrică Mîțu Stoian i-a făcut plângere penală la poliție: „Mariei îi place circul, s-a învățat să apară la televizor”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Doru Gusman și Maria Tarchila, captură TV/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Doru Gusman și Maria Tarchila, captură TV/ colaj foto

Doru Gușman a ajuns în fața poliției, după ce sora lui Petrică Mîțu Stoian i-a făcut plângere penală. 

Pe 6 noiembrie sa împlinit un an de când regretatul artist Petrică Mâțu Stoian s-a stins fulgerător din viață. Cu toate astea, scandalul încă continuă în familia regretatului artist. Recent, sora interpretului de folclor l-a dat în judecată și l-a acuzat de furt pe Doru Gușman, cel ce i-a fost impresar artistului. Maria Tărchilă l-a dat în judecată pe Doru Gușman pentru că familia artistului nu este lăsată să ia bunurile din locuința regretatului artist din Craiova, dar și pentru faptul că a dat de pomană o parte din lucrurile lui Mîțu Stoian, cum se face conform tradiției după ce cineva trece la cele sfinte. 

Doru Gușman, prima reacție după sora lui Petrcă Mîțu Stoian i-a făcut plângere penală la poliție

După ce sora regretatului artist a făcut plângere penală la poliție împotriva lui Doru Gușman, bărbatul a avut o primă reacție. 

„Imaginați-vă! Maria mi-a făcut plângere penală și am fost chemat, joia trecută, după Paște, la Poliție, la Secția 1, din Craiova.

M-a reclamat că am dat de pomană din hainele lui Petrică, din costumele lui naționale și din hainele civile. Păi, dacă nu-i dădeam eu, cine să le dea de pomană? El a locuit la noi, în familie, ani la rând, aici au rămas toate. În plus, toate costumele populare le-a făcut cu mine și cu soția mea. Cum să nu le dau de pomană? Așa se dă, conform tradiției. Eu nu o înțeleg, însă.Când e să ia doar lucruri, mici obiecte, ea cere să i le duc acasă, la poartă, iar când a fost vorba să ia bani a venit până la Craiova, la mine.
Maria a făcut o listă, pe care a depus-o la dosar, cu lucrurile lui Petrică, pe care le vedea în poze, pe Internet. A cerut și niște căni. Dacă chiar le-a vrut, de ce nu mi le-a cerut, după decesul lui Petrică? Am și întrebat atunci: ”Vreți ceva din lucrurile lui rămase aici?”. Ea și sora ei au zis că da, că vor câte un costum național, le-am dat încă de atunci. De ce nu mi-au cerut atunci toate hainele, că doar nu le purtam eu. I-am spus și doamnei de la Poliție că mă duc la poarta oamenilor cărora le-am dat de pomană și le cer lucrurile înapoi. O să fie o premieră națională. Sunt ambiții urâte, Maria ar vinde-o și pe maică-sa, dacă ar putea! Ea și sora ei au moștenit drepturile de autor, au luat tot, și un Mercedes, pe cel alb, și jumătate din banii de pe casa din Eforie Nord, pe care o făcusem cu Petrică”, a explicat Doru Gușman pentru Impact.ro .  

Doru Goșman: ”Vedem ce decide procurorul”

„Aștept să văd dacă începe urmărirea penală pentru faptul că i-am dat de pomană hainele lui. E groaznic. Maria nu îl lasă pe Petre să se odihnească în pace. Au fost drăguți cei de la Poliție, cu mine, înțelegători, eu încă n-am avocat, că nu am avut pentru ce. Dar, dacă începe urmărirea penală, îmi angajez un avocat. Vedem ce decide procurorul. Eu i-am spus că îi dau toate lucrurile. Dar, ce o face cu ele? Cu hainele lui purtate, le vinde? Mariei îi place circul, s-a învățat să apară la televizor, indiferent cum. Am dat declarație la Poliție că înapoiez lucrurile, m-a reclamat pentru abuz de încredere, este în Codul Penal. E trist…”, a continuat acesta.

„ După ce l-au băgat în groapă au început pretențiile”

„Se leagă acum de pomeni, că îi fac? De ce îi fac? Pentru că așa vreau eu, pentru că sunt banii mei, a fost prietenul meu, ca fratele meu. Dar, când a fost cu înmormântarea, eu și familia mea am cumpărat tot, și nu a fost puțin, noi am cumpărat și coșciugul, iar surorile lui nu s-au dat în vorbă dacă avem bani, n-au contribuit cu nimic. După ce l-au băgat în groapă au început pretențiile. Problema mea mare e doar cu sora Maria, acum am auzit că se mănâncă rudele între ele și pe casa părintească, refăcută tot de Petre”, a mai spun impresarul, conform sursei citate. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel