Dorința lui Florin Piersic, de sărbători. Ce a spus actorul în interviul cu Dan Negru: „Nu cred că mai am timp”

Data publicării:
Dan Negru și Florin Piersic, sursa instagram
Descriere foto: Dan Negru și Florin Piersic, sursa instagram

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Dan Negru a filmat o ediție specială în Dubai alături de Florin Piersic. Marele actor a mărturisit care este marea lui dorință.

În prag de Crăciun, Dan Negru a realizat un interviu incredibil cu Florin Piersic. Telespectatorii au avut ocazia să urmărească o ediție specială, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, la Antena 3.  Regele Audiențelor de la Antena 1 și marele actor al României au realizat un interviu de excepție, într-un loc de vis, Dubai. Marele actor a făcut  dezvăluiri inedite din cariera sa. 

Deși nimeni nu se aștepta la asta, una dintre dorințele lui Florin Piersic a fost ca atunci când se va edita interviul, să nu se taie nimic la montaj, motivul find unul extrem de trist. 

 

„Întâlnirea lui Florin Piersic cu legendarul Picasso, poveşti spectaculoase din oraşele lumii prin care a filmat actorul şi mult e altele. Cum s-a înţeles cu Sophia Loren, pe care a văzut-o la Londra, sau cu Laurence Olivier. Cu Jean Marais a şi filmat în România. Ce m-a emoţionat cel mai mult a fost rugămintea lui Florin Piersic din final: să nu tăiem mult la montaj din vorbele lui, pentru că nu crede că mai are timp să ne vadă din nou”, a spus Dan Negru pentru paginademedia.ro.

 

La începutul lunii noiembrie, Dan Negru explica, pe pagina sa oficială de Facebook, motivul pentru care el și Florin Piersic urmau să plece în Dubai, pentru a filma emisiunea lor anuală de Sărbători.

 

„Sunt vreo 10 ani de când Crăciunul îl fac cu Florin Piersic, la televizor.  Anul ăsta filmarea de Crăciun o facem în…Dubai. În premieră, cu o echipă de productie/filmare etc de acolo. În Decembrie, o să fie mai ieftin să stai in Dubai decat să plătești o factură de întreținere in România.”, scria Dan Negru pe rețelele sociale, acum o lună de zile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel