Dorian Popa va ajunge din nou pe masa de operație: „Undeva spre sfârșit de octombrie”

Data publicării:
Dorian Popa, captura foto Youtube/ sursa Dorian Popa
Descriere foto: Dorian Popa, captura foto Youtube/ sursa Dorian Popa

Dorian Popa își va face o nouă operație la sfârșitul lunii. Ce le-a transmis artistul fanilor săi?

Dorian Popa a ajuns zilele trecute pe masa de operație din cauza unor probleme de sănătate la nivelul nasului. Artistul avea deviație de sept, așa că medicii au decis că este cazul să îl opreze de urgență deoarece nu reușea să respire cum trebuie. 


”Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești să mai inhalăm niște praf. Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu, deci încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare”, a povestit Dorian Popa pe Instagram.


Chiar dacă abia s-a recuperat după intervenție, acesta le-a spus fanilor că va mai urma o operație la sfârșitul lunii. Artistul nu a dat prea multe detalii și le-a spus internauților că vor avea parte de o surpriză. 


”Renovare cum mi-am făcut acum la 33 de ani n-am crezut în viața mea că o să-mi fac și ce bine mă simt. Mai am o operație surpriză undeva spre sfâșit de octombrie, dar încă nu vă spun. Acum mi-am făcut dinții”, a dezvăluit artistul. 


Câți bani produce Cheluțu


Dorian Popa a declarat în urmă cu ceva timp  că animalul său de compnie a reușit să câștige până în prezent aproximativ 150.000 de euro. Artistul a șocat pe toată lumea, atunci când a dezvăluit cât de scump este halatul pe care îl poartă Cheluțu.


„Mi-e frică să nu mi-l fure cineva, să nu pățesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace”, a declarat Dorian Popa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel